Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
@bse.pedro Upgrade.
Zavedeme nástěnku „férový srdíčkovač“ a kout hanby „srdíčkový cizopasník“.Beru si na starost nástěnku oceněných a jdu nicku @bublinek napříč diskusemi přidělit prémiových deset srdíček za dodržování pravidel.
Příspěvek upraven 12.12.20 v 13:59![]()
![]()
528 gratulujících westíků!
Ano… Máš to na starosti… Pokud svou funkci budeš plnit odpovědně, dostaneš ode mě každý měsíc 10
a příští rok na podzim flašku bezinkového likéru…
![]()
xy ![]()
@bse.pedro píše:
Ano… Máš to na starosti… Pokud svou funkci budeš plnit odpovědně, dostaneš ode mě každý měsíc 10a příští rok na podzim flašku bezinkového likéru…
![]()
xy
Já četla granulovaných, ![]()
Děkuji ![]()
dnes v 15:04
7
@Barrrbucha hééééj, to sázíš moc rychle
551 ![]()
@Baba - oprav si to tam, má tam být 552
…
![]()
@bse.pedro píše:
dnes v 15:04
7
@Barrrbucha hééééj, to sázíš moc rychle551
@Baba - oprav si to tam, má tam být 552…
![]()
![]()
592 ![]()
Příspěvek upraven 12.12.20 v 19:10
@Baba píše:
@Barrrbucha
V té hamižnosti po 555 zapomínáš dávat srdíčka![]()
560
Příspěvek upraven 12.12.20 v 15:09
Připomínám a žádám o dodržování pravidel diskuse - osrdíčkování všech příspěvků v celé diskusi… Platí i pro všechny ostatní hříšníky… Dejte si to laskavě do pořádku, nebo na vás přijde čert…
![]()
@bse.pedro píše:
Připomínám a žádám o dodržování pravidel diskuse - osrdíčkování všech příspěvků v celé diskusi… Platí i pro všechny ostatní hříšníky… Dejte si to laskavě do pořádku, nebo na vás přijde čert…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jééé, já chci čerta. Bude mít ústenku?
593 ![]()
@bse.pedro píše:
Připomínám a žádám o dodržování pravidel diskuse - osrdíčkování všech příspěvků v celé diskusi… Platí i pro všechny ostatní hříšníky… Dejte si to laskavě do pořádku, nebo na vás přijde čert…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale až příští rok. Letos už chodili. 593
![]()
@Barrrbucha píše:
Blazen jsem a hamizna taky![]()
Tu knizku zkusim nekde splasit, zacalo me to zajimat
Treba 563![]()
Přeskočila jsi 561
a 562 ![]()
@Sára 1 píše:
565
Přeskočila jsi o jedno
, vynechala jsi 564
…
![]()
@Sára 1 píše:
568
Podle příspěvků dávám číslo. Je špatně?
Ano, tvůj postup je chybný…
![]()
Máš dávat číslo o jedno vyšší než v předchozím příspěvku…
Prozatím řeším domluvou…
![]()
@Baba píše:Si myslíš, že to bude někdy někdo ještě číst?
569
Ano, bude… Stále přibývají noví čtenáři a diskutující, navíc probíhá průběžná kontrola ze strany majitele/autora diskuse a jeho spolupracovníků, pověřených kontrolou… ![]()
Brzy začnou být udělovány tresty za nedodržování pravidel diskuse, zejména za největší prohřešky, jako je nesrdcování všech příspěvků…
![]()
V krátké době bude seznam hříšníků zveřejněn v nově připravované hodnotící diskusi…
![]()