Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
měla bych na vás dotaz. Včera se mi manžel svěřil se svojí erotickou touhou. Vzrušuje ho prý představa, že mu to dělám v latexových rukavicích. Popravdě mě to trochu zarazilo, asi se stydím nebo nevím. Sexujeme docela často, ale většinou moc neexperimentujeme. Máte zkušenosti s podobnými praktikami? Mohla bych vás poprosit o rady?
Děkuji,
Ivet
@Iveta225 mas dobreho manzela, estli nemas zadne predsudky vyjdi mu vstric ![]()
@superandrysek Předsudky asi nemám. Ale vůbec nevím, jak na to. Jestli nějaké speciální rukavice nebo jak to v tomhle chodí.
A jaké rady potřebuješ?
1. kup latexové rukavice v sexshopu
2. nasaď si je
3. udělej mu to (asi myslí rukou, ne?)
pokud po tom touží, tak není co řešit
Navíc když uvidíš jak moc ho to bere, bude tahle nová praktika bavit i Tebe ![]()
Teď jsem vygooglila latexové rukavice a to jsou normální rukavice, stejné jako koupíš i v domácích potřebách na úklid, takže ani nemusíš do sexshopu
ale raději se ho zeptej jestli myslí takové obyč a ukaž mu je na obrázku…a zeptej se ho prosímtě věcně, ne nějak s posměchem!
a určitě bych použila lubrikační gel, jinak to bude drhnout
Příspěvek upraven 21.03.14 v 06:42
Nepraktikuju, ale praktikovala jsem s bývalým drsnější věci v takových rukavicích ![]()
No to by si o to asi řekl, ex je úplně sexuálně submisivní, takže tam šlo o různé anální věci na něm páchané ![]()
@Petramatka píše:
Teď jsem vygooglila latexové rukavice a to jsou normální rukavice, stejné jako koupíš i v domácích potřebách na úklid, takže ani nemusíš do sexshopuale raději se ho zeptej jestli myslí takové obyč a ukaž mu je na obrázku…a zeptej se ho prosímtě věcně, ne nějak s posměchem!
a určitě bych použila lubrikační gel, jinak to bude drhnout
Příspěvek upraven 21.03.14 v 06:42
Ano, zeptat se, jestli myslel ty úklidové nebo chirurgické/zdravotnické - v tom je sakra rozdíl ![]()
To je vcelku mírný požadavek, zeptala bych se jaké, ale asi myslel ty chirurgické
a vyhověla mu ![]()
@Apaji píše:
Ano, zeptat se, jestli myslel ty úklidové nebo chirurgické/zdravotnické - v tom je sakra rozdíl
Ještě jsou takové ty vysoké až nad loket, pro vyšetření krav, třeba myslel ty. ![]()
Jinak je to hezká představa, ještě by si zakladatelka k tomu měla koupit kostým sestřičky a ten její bude v sedmém nebi. ![]()