Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No vidíte… Tím jsem chtěla reagovat na to, že bude asi problém se vyhnout Číně. Ale tedy opravdu ty naše byly super a hlavně funkční.
@novaa píše:
No vidíte… Tím jsem chtěla reagovat na to, že bude asi problém se vyhnout Číně. Ale tedy opravdu ty naše byly super a hlavně funkční.
Tak ty, na kterých je napsáno, že jsou vyrobené v Číně, tam vyrobené jsou, nepřekvapuje mě, že to tak řada výrobců dělá, dostane se na mnohem nižší cenu.
Třeba Anavy garantuje, že šijou v ČR a i PUL materiál vyrábí v Evropě. Ale prostě zas stojí hodně peněz, no. Vyzkoušené je taky ještě nemám, tak asi zkusím sehnat nějakou z druhé ruky, abych zkusila, jestli budou sedět.
No a nebo zůstanu u systémů, které používáme doteď, stejně mám už těch plenek doma hromadu a tohle by bylo jen ještě o trochu víc pohodlnosti…
@novaa píše:
Není to vůbec problém. Látkujeme dvojčata, látkovala jsem i prvního syna a plenky z Číny jsem měla jednou, vědomě. Stačí se držet osvědčených značek. A teda přestože s těmi konkrétními čínskými jsem byla spokojená, ve srovnání s kvalitními AIO to bylo nebe a dudy.