Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, poradíte mi jednorázové plenky s gumičkou na zádech i ve větších velikostech? Konkrétně teď řeším velikost 3 (dcera má cca 5,5 kg). Mimo Pemprsky, ty nám nevyhovují.
Z toho, co jsem vyzkoušela zatím vím, že ji nemají Dady, Lidl Lupilu, Bobilo (na ty jsem dle recenzí spoléhala, že budou fajn, ale gumička tam bohužel taky chybí). Babylove z DM ji mají, tak ty teď zkouším, ale z nich je dcera taky trochu opruzená, tak hledám dál. Budu ráda za tipy ![]()
Linteo. Ceske, prijemne slozeni, sezenes v albertu… holka byla vzdy opruzena totalni po vsem, po vsem a hodne. Jedine vyhovujici jsou svetle pampersky a tyto. Tak vyzkousej ![]()
Huggies ultra comfort. Jak vyrostla, vsechny procuravala a tyto konecne vydrzely! Navic jsou prijemne, i kdyz je plena mokra, tak je tam ten pocit sucha. Nam vyhovovaly nejvic
Huggies elite soft. Vyzkoušela jsem se třemi dětmi spoustu plen, ale tyhle vyhovovaly skvěle jak pro novorozence, tak pro lezoucí i chodící dítko.
Za mě Huggies a pak ještě mají pásek vzadu Kolorky co vím a měli i Baby dream z Rossmannu
Moc dekuji za tipy ![]()
Huggiesky elite soft jsem mela jednicky do porodnice a mate pravdu, ze ty byly bezvadne. Jen mi prisly drahe, ale ted vidim, ze pri prebalovani kazdou hodinu tech levnejsich bez zadni gumicky se prodrazi pomalu vic jak kvalitnejsi plinky. ![]()