Látkový pytel do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hatamata
16.5.12 20:47

Dej si do vyhledavače na internetu „kapsář na ramínku“, vypadne ti několik odkazů s těmito pytli :-)

• Citovat
  • Upravit
renca485
18.8.12 17:20

kapsář do školky

Já jsem kapsář do školky koupila na svadlenka.717.cz za 149, levnější jsem nikde nenašla. Ale ještě bych potřebovala nějaký pytlík a tělocvik a to nemají…:-)

• Citovat
  • Upravit
117
7.8.14 16:38

Obnovuji diskusi. Nevíte maminky, kde se dá aktuálně v Praze koupit tento látkový pytel (kapsář) na ramínko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.8.14 16:42

V Repich ti viselo bud v galanterii nebo v papirnictvi, ted si nejsem jista. My je mame ve. skolce, tak jsem tomu nevěnovala pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.14 16:43

@Sibyla0 my měníme školku a v té původní nic takového nechtěli, tady v nové jo a já vůbec nevěděla co to je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
7.8.14 18:13

Já jsem si včera moc hezký objednala na fler.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.8.14 18:16

@flos u nás to mají v papírnictví (OC DBK, Budějovická), já mám ale stroj, takže budu šít 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.14 20:01

@Bibi239 já raději šít nebudu, protože nevím, co by z toho vzniklo :-) na Budějárnu zítra jedu, tak se tam kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.8.14 20:17

@flos je to v -1 patře, měli je přímo u vchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin