Látkový pytel do školky

97
27.8.07 21:37

látkový pytel do školky

Holky,nevíte,kde v Praze sehnat látkový pytel do školky na ramínko. Dcerka jde v září a nějak jsem na to pozapomněla,díky
nebo přes internet,ale potřebuji to do konce týdne.
díky moc
 monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5619
27.8.07 21:57

Je to trochu neco jineho, nez jsme mivali my, ale treba te to oslovi:

http://www.dita.cz/Produkt.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
27.8.07 22:24

Hledala jsem taky trochu na netu a našla jsem tam jen kapsáře,jak tady dávala odkaz Stazka. Akorát na MMB jedna paní prodává něco podobného,jako bylo za našich mladých let./neumím tady dát odkaz,aby se mi nezobrazovala jen ta první strana :(…musíš dát do textu „kapsář na ramínko“ případně „pytel do školky“
http://img2.mimibazar.cz/…a7108122.jpg /> www.mimibazar.cz

a jinak jsem nevěděla,že se do školky musí shánět i tohle 8O 8O 8O nevíte,jestli to tak je ve všech školkách? Nás to čeká za rok :wink:

• Citovat
  • Upravit
17718
28.8.07 07:23

v naší školce prý stačí popsané igelitky :wink:
i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.07 07:45

Pokud jej najdu (už, ale budu muset), tak jej nafotím, já jsem malé ušila kapsář na ramínko-na každou stranu jsem nad kapsu našila jiný obrázek, aby malá věděla, ve které má věci na ven a ve které na cestu domů (čepice, rukavice, atd). V jedné školce kapsáře měli, ale takové miniaturní, do kterých se nedalo ani pořádně dostat, tak jsem jim ho dala bokem a měli jsme svůj. Anulka

• Citovat
  • Upravit
xyz
3294
28.8.07 08:06

Já jsem malé kapsář na ramínko ušila.
Bulela jsem tehdy u toho jak želva :lol: Prostě vzpomínky na mojí školku a zároveň to, že už malá není malá, ale velká a jde do školky :lol: :roll:
Já osobně si myslím, že se to už koupit nesežene.
U nás ve školce jsme jediní s kapsářem na ramínko. Jinak mají děti různé tašky, batůžky, igelitky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.8.07 08:53

Kamaradka kupovala takovyto pytel (bylo v nem vsite raminko), nicmene u nas ve skolce to nepotrebuji. Kazdy ma svoji skrinku, kde je tyc na dve raminka a dva fochy - jeden nahore a jeden dole. Vejde se tam toho celkem dost.

• Citovat
  • Upravit
175
28.8.07 09:19

Ja jsem je videla prodavat v papirnictvi blizko Flory, kdyz jdes Vinohradskou smerem na Jirak, zahnes doprava, tak po prave strane pred dalsi krizovatkou to je. Jen si presne nevzpominam, jestli je to prvni, druha, nebo treti doprava (Sudomerska, Baranova nebo Radhostska), ale vsechno je to kousek od sebe.

http://www.mapy.cz/searchScreen?…

To papirnictvi je jakoby dole ve sklepe, jdes z ulice po schodech dolu.

U nas ve skolce bude pytel erar. Hnedy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.8.07 11:43

Holky, prosím, foťte kapsáře a pošlete sem fotky, já právě řeším co ušít do školky a tohle se mi moc líbí. Hlavně ten červený tuším od Siolenky :D
 Radka

• Citovat
  • Upravit
97
28.8.07 15:02

díky moc za odpovedi,na tu floru se kouknu,bydlime kousek,tak to snad najdu. Bohuzel nase skolka kapsare nedava,ale nekde jsou k dispozici,jak psaly holky,
tak diky moc monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.8.07 14:26

Ahoj,tak jsme ho dneska dostala na té vinohradské,tedy repsektvine v ulici Radhostska - diky moc za tip - meli vyber asi z 5 motivu,takze super - cena 196,–Kc.

pa monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
29.8.07 15:03

Ahoj, to jsem rada, ze je tam meli.
Jinak preju bezproblemovy vstup do skolky. Nas to ceka taky a jsem z toho nervozni uz ted. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
19.8.11 08:32

Tak ja se zeptam aktualne.. Kde tento pytel sehnat v Praze? Porad v Radhostske?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
19.8.11 08:41
siloenka píše:
Hledala jsem taky trochu na netu a našla jsem tam jen kapsáře,jak tady dávala odkaz Stazka. Akorát na MMB jedna paní prodává něco podobného,jako bylo za našich mladých let./neumím tady dát odkaz,aby se mi nezobrazovala jen ta první strana :(…musíš dát do textu „kapsář na ramínko“ případně „pytel do školky“
http://img2.mimibazar.cz/…a7108122.jpg
 www.mimibazar.cz

a jinak jsem nevěděla,že se do školky musí shánět i tohle 8O 8O 8O nevíte,jestli to tak je ve všech školkách? Nás to čeká za rok :wink: [/citace
u nás ve školce jsme je nepotřebovali,dostali jsme je od učitelek.

• Citovat
  • Upravit
25123
19.8.11 08:48

u nás ve školce to taky měli na každý ramínko pro všechny děti .....tohle sem teda fakt shánět nemusela, ani by mě to nenapadlo :think: .....ale holt asi všude je to jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin