Laxní VŠ, VOŠ A SŠ ke studiu

Anonymní
21.8.19 09:46

Laxní VŠ, VOŠ A SŠ ke studiu

Ahoj, hledám školu (už jednu vystudovanou mám a úspěšně), která je laxní co se týče absence, jelikož pracuji, ale studium chci jen a pouze denní. Takže hledám takovou VOŠ, VŠ A SŠ, která je při nejlepším soukromá a nebudou to tolik řešit… Když z toho budou Kč. Díky za rady a při nejlepším vaše osobní zkušenosti díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
628
21.8.19 09:49

To bych šla raději na dálkovou, která má nějakou úroveň než tohle.. a těžko ti radit, když nevíme jaký zaměření chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 09:52

@Online zaměření je mi úplně jedno. Pottebuji denní formu.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
21.8.19 10:01

Treba na pravnicke fakulte to byvalo celkem jedno, kdo se dostavil a kdo ne ;)

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
21.8.19 10:02
@Anonymní píše:
Ahoj, hledám školu (už jednu vystudovanou mám a úspěšně), která je laxní co se týče absence, jelikož pracuji, ale studium chci jen a pouze denní. Takže hledám takovou VOŠ, VŠ A SŠ, která je při nejlepším soukromá a nebudou to tolik řešit… Když z toho budou Kč. Díky za rady a při nejlepším vaše osobní zkušenosti díky :srdce:

Sorry, ale… :zed: :zed: :zed: Máš vystudováno, nevím teda, o jaké dávky ti jde, jestli o výživné, sirotčí neno jiné, ale sorry, už je nepotřebuješ.

Není ti stydno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 10:14

@SAJ není mi stydno a to nejsem cikán :D. Prosím nebuďte tu zlé a snažte se mi poradit… :,(

• Citovat
  • Upravit
10651
21.8.19 10:19
@Anonymní píše:
@SAJ není mi stydno a to nejsem cikán :D. Prosím nebuďte tu zlé a snažte se mi poradit… :,(

A co teda chceš? Byt zapsaná ke studiu, nechodit do školy a nestudovat a jen pobírat nějaké dávky? (Nesoudim, jen se ptám o co ti teda jde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 10:23

@janickaIII chci denní studium kde nebude vadit nebo spíš ta škola bude laxní.. Už sem se s takovou setkala, ale krachla tento rok :D :D :D kde bych došla dvakrát do týdne, ale dlouhodobě by me z tama nevyhodili

• Citovat
  • Upravit
5040
21.8.19 10:27

No jestli chceš denní studium, tak tam budeš muset chodit. To tak u denního studia bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 10:30

@Čičorečka já to vím, ale píšu, že… ;)

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
21.8.19 10:34
@Anonymní píše:
@janickaIII chci denní studium kde nebude vadit nebo spíš ta škola bude laxní.. Už sem se s takovou setkala, ale krachla tento rok :D :D :D kde bych došla dvakrát do týdne, ale dlouhodobě by me z tama nevyhodili

My tady ve spolek umime cist, ale nechapeme, proc chceš znovu studovat, kdyz uz titul jako predpoklad vykonu nekterych pozic, mas a je ti v riti, co to bude za obor. Co ti to studium prinese.

Ja uz titul taky mam, tudiz, kdyz pujdu studovat, tak budu mit důvod- ten OBOR.

Nebo ty dostavas nejake penize jen za to, ze studujes?
Mozna by ti nejaka skola prospela, treba by ses naucila lepe rozumet psanemu textu a lepe formulovat myslenky.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
21.8.19 10:35
@Anonymní píše:
@SAJ není mi stydno a to nejsem cikán :D. Prosím nebuďte tu zlé a snažte se mi poradit… :,(

Zlé? Jako fakt? Takže když jsi bílá, můžeš zneužívat systém dle libosti? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
21.8.19 10:36
@Anonymní píše:

Tak zkus nějakou školu, kde si můžeš hned od prvního semestru sestavit rozvrh sama. Na hodně školách jsou povinná jen cvika a to už se zvládnout dá, když píšeš, že chceš chodit 2× v tydnu. Ale pořád nechapu, jak chceš pak zvládnout studium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 10:36

@SAJ :lol: :lol: :lol: to je nenávisti hned po ránu. No český důchodový systém zneužívat nebudu :D. Poradím si sama. Díky všem zúčastněným :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
21.8.19 10:39
@Anonymní píše:

My tady ve spolek umime cist, ale nechapeme, proc chceš znovu studovat, kdyz uz titul jako predpoklad vykonu nekterych pozic, mas a je ti v riti, co to bude za obor. Co ti to studium prinese.

Ja uz titul taky mam, tudiz, kdyz pujdu studovat, tak budu mit důvod- ten OBOR.

Nebo ty dostavas nejake penize jen za to, ze studujes?
Mozna by ti nejaka skola prospela, treba by ses naucila lepe rozumet psanemu textu a lepe formulovat myslenky.
@SAJ píše:
Zlé? Jako fakt? Takže když jsi bílá, můžeš zneužívat systém dle libosti? :zed:

Promin, ale neni tady nic o zneuzivani systému. Jestli je ji jedno, ze je ta skola soukroma. To nedava smysl, zaplatit 20000 nebo kolik za semestr kvuli studentske sleve, ne :think: ja tomu nerozumim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze