Laxní VŠ, VOŠ A SŠ ke studiu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To bych šla raději na dálkovou, která má nějakou úroveň než tohle.. a těžko ti radit, když nevíme jaký zaměření chceš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba na pravnicke fakulte to byvalo celkem jedno, kdo se dostavil a kdo ne ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, hledám školu (už jednu vystudovanou mám a úspěšně), která je laxní co se týče absence, jelikož pracuji, ale studium chci jen a pouze denní. Takže hledám takovou VOŠ, VŠ A SŠ, která je při nejlepším soukromá a nebudou to tolik řešit… Když z toho budou Kč. Díky za rady a při nejlepším vaše osobní zkušenosti díky
Sorry, ale…
Máš vystudováno, nevím teda, o jaké dávky ti jde, jestli o výživné, sirotčí neno jiné, ale sorry, už je nepotřebuješ.
Není ti stydno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ není mi stydno a to nejsem cikán
. Prosím nebuďte tu zlé a snažte se mi poradit… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@SAJ není mi stydno a to nejsem cikán. Prosím nebuďte tu zlé a snažte se mi poradit…
A co teda chceš? Byt zapsaná ke studiu, nechodit do školy a nestudovat a jen pobírat nějaké dávky? (Nesoudim, jen se ptám o co ti teda jde).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII chci denní studium kde nebude vadit nebo spíš ta škola bude laxní.. Už sem se s takovou setkala, ale krachla tento rok
kde bych došla dvakrát do týdne, ale dlouhodobě by me z tama nevyhodili
- Citovat
- Upravit
No jestli chceš denní studium, tak tam budeš muset chodit. To tak u denního studia bývá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@janickaIII chci denní studium kde nebude vadit nebo spíš ta škola bude laxní.. Už sem se s takovou setkala, ale krachla tento rok![]()
![]()
My tady ve spolek umime cist, ale nechapeme, proc chceš znovu studovat, kdyz uz titul jako predpoklad vykonu nekterych pozic, mas a je ti v riti, co to bude za obor. Co ti to studium prinese.
Ja uz titul taky mam, tudiz, kdyz pujdu studovat, tak budu mit důvod- ten OBOR.
Nebo ty dostavas nejake penize jen za to, ze studujes?
Mozna by ti nejaka skola prospela, treba by ses naucila lepe rozumet psanemu textu a lepe formulovat myslenky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@SAJ není mi stydno a to nejsem cikán. Prosím nebuďte tu zlé a snažte se mi poradit…
Zlé? Jako fakt? Takže když jsi bílá, můžeš zneužívat systém dle libosti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@janickaIII chci denní studium kde nebude vadit nebo spíš ta škola bude laxní.. Už sem se s takovou setkala, ale krachla tento rok![]()
![]()
Tak zkus nějakou školu, kde si můžeš hned od prvního semestru sestavit rozvrh sama. Na hodně školách jsou povinná jen cvika a to už se zvládnout dá, když píšeš, že chceš chodit 2× v tydnu. Ale pořád nechapu, jak chceš pak zvládnout studium?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ
to je nenávisti hned po ránu. No český důchodový systém zneužívat nebudu
. Poradím si sama. Díky všem zúčastněným
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
![]()
My tady ve spolek umime cist, ale nechapeme, proc chceš znovu studovat, kdyz uz titul jako predpoklad vykonu nekterych pozic, mas a je ti v riti, co to bude za obor. Co ti to studium prinese.
Ja uz titul taky mam, tudiz, kdyz pujdu studovat, tak budu mit důvod- ten OBOR.
Nebo ty dostavas nejake penize jen za to, ze studujes?Mozna by ti nejaka skola prospela, treba by ses naucila lepe rozumet psanemu textu a lepe formulovat myslenky.
@SAJ píše:
Zlé? Jako fakt? Takže když jsi bílá, můžeš zneužívat systém dle libosti?
Promin, ale neni tady nic o zneuzivani systému. Jestli je ji jedno, ze je ta skola soukroma. To nedava smysl, zaplatit 20000 nebo kolik za semestr kvuli studentske sleve, ne
ja tomu nerozumim
- Citovat
- Upravit
Ahoj, hledám školu (už jednu vystudovanou mám a úspěšně), která je laxní co se týče absence, jelikož pracuji, ale studium chci jen a pouze denní. Takže hledám takovou VOŠ, VŠ A SŠ, která je při nejlepším soukromá a nebudou to tolik řešit… Když z toho budou Kč. Díky za rady a při nejlepším vaše osobní zkušenosti díky