Studoval někdo na MUP?

596
16.8.19 12:57

Ahoj, nestuduji tam, ale táta tam učí, tak se můžu poptat jeho, dělala jsem tam přijímačky, ale jako záchranu a poslední možnost a vzhledem k tomu, že jsem se dostala tam, kam jsem chtěla, tak jsem na MUP nešla…je to soukromá škola, platí se tam, takže tomu i nějak odpovídá ten přístup a složení studentů, budou se tě tam snažit udržet, protože jim platíš, takže v některých věcech to je trochu odlišné, než kdybys byla třeba na státní škole, ale zase pokud neumíš, tak prostě tě vyhodí a konec…je tam hodně takových podnikatelů, modelek, nějakých byznysmenů, co si třeba potřebují rychle a jednoduše udělat titul nějaký…táta říkal, že mu tam chodily i nějaké baletky, herečky nebo tak…ale jsou tam i normální studenti, ale co se týče prý nějakých znalostí nebo snahy, tak si táta vždycky stěžuje, že to ti studenti prostě neumí a chodí mu nepřipraveni a on je musí posílat domů, že na karlovce nebo anglo-american unviersity to bylo lepší (učil na karlově univerzitě skoro 20 let, pak souběžně na karlově univerzitě, MUPu a anglo-american university a teď pouze na MUPu) :lol: každopádně můžu se zkusit zeptat, jak to tam přesně probíhá, ale co jsem tak pochopila, tak tam většinou chodí takoví lidi, kteří už jsou třeba v zaměstnání nebo nemají moc čas, takže asi i s malým dítětem by se to dalo zvládnout…když tak mi napiš do zpráv a můžeme zkusit pořešit něco, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek
Velikost písma:

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí