Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj všem,zajímají mě lázně při ivf. Máme druhé ivf poslední mrzáček, pořád se nedaří
chtěla bych zkusit lázně.
Jak to bylo u vás holky? Řekla vám o nich doktorka/doktor z centra? nebo jste si o ně řekly sami?
Pak jste to řešily ještě s obvodním nebo rovnou s pojišťovnou?
Pokud si o ně řeknu, říkám si aby mi je vypsala vůbec doktorka jestli na to nejsou nějaké speciální požadavky kdy posílají do lázníČetla jsem, že hodně holkám to pomohlo…
A kolik bylo transferu?
@Sofie2312 a nabídla ti ho doktorka sama? a je to věkově omezené, že třeba posílají jen ženy 35 a výš?
Ano nabídla mi to sama, hele nevím jak je to omezené, ale mě je 28 ![]()
@Sofie2312 no mě 30, ale doktorka nenabídla, uvažuji, že jí před 3ivf řeknu…a z čím jsi tam byla? u nás blbý spermio a já slabší pco jinak zatím nic, ale nemáme moc testu za sebou…tak nevím jestli by mi ty lázně schválili ![]()
Mám pcos… Měla jsem už 3 iui a nic tak jsme šli na ivf a máme 3 transfery a taky nic… Jedu do lázní teď 1.5. ![]()
@Sofie2312 tak děkuji za odpovědi, zkusím se optat v caru a budu zvědavá co mi řeknou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem,zajímají mě lázně při ivf. Máme druhé ivf poslední mrzáček, pořád se nedaří
Jak to bylo u vás holky? Řekla vám o nich doktorka/doktor z centra? nebo jste si o ně řekly sami?
Pokud si o ně řeknu, říkám si aby mi je vypsala vůbec doktorka jestli na to nejsou nějaké speciální požadavky kdy posílají do lázníČetla jsem, že hodně holkám to pomohlo…
Jako nevím, ale podle mě lázně nepomůžou, ale určitě nejsou na škodu
Úspěch závisí na správném načasování a hlavně kvalitě embrya. Chce to prostě zkoušet, nám se chytilo až šesté. Držím palce, ať je ten poslední ten pravej ![]()
@Veronika1886 píše:
Jako nevím, ale podle mě lázně nepomůžou, ale určitě nejsou na škoduÚspěch závisí na správném načasování a hlavně kvalitě embrya. Chce to prostě zkoušet, nám se chytilo až šesté. Držím palce, ať je ten poslední ten pravej
Ja souhlasim. A zas tolik transferu za sebou nemate. Nam taky vysel az 6. transfer a bylo to snad az 10. embryo, protoze jsme zacli davat po 2. ![]()
@DandátkoP tak máte štěstí že máte tolik embryí, já se právě obávám že u dalšího ivf jich zase nebude moc a pak už máme jen jeden pokus na pojišťovnu a konec ![]()
Ono to často nemusí být jen o těch procedurách, ale i o té psychice, že žena totálně na měsíc vypne. Už jsem se o to taky zajímala. Čeká mě teď v červnu minimálka, mám špatnou kvalitu vajíček. A přesto bych ty lázně úplně nezatracovala…
Zdravím všechny snažilky, nabízím k odkupu poukaz na pobyt do Františkových Lázní - síť hotelů Aquaforum ( léčba neplodnosti ) ale lze využít i pro jiný druh léčby.
Já jsem ho bohužel a nebo spíš bohů dík nevyužila 😇 protože týden před odjezdem jsem zjistila že jsem těhotná 🤰
Poukaz je v hodnotě 13650 Kč já ho přenechám za 10000.-
Jeho platnost je do 30.6.2023 na minimální délku pobytu 14 dní.
Poukaz lze využít na pobyt hrazený pojišťovnou.
Odkaz na stránky, pro více informací je frantiskovilazne.cz
Doufám že Vás lázně dovedou k vysněnému miminku ❤️ 🤱 🧑🍼
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj všem,
zajímají mě lázně při ivf. Máme druhé ivf poslední mrzáček, pořád se nedaří
Četla jsem, že hodně holkám to pomohlo…
Pokud si o ně řeknu, říkám si aby mi je vypsala vůbec doktorka jestli na to nejsou nějaké speciální požadavky kdy posílají do lázní