Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, včera jsem byla na ET- pětidenní embryo. Naše první IVF. Je tu některá která taky čeká po ET/KET na své vytoužené //? 🙂
Ahoj, já byla na KET v sobotu 16.4.2022 a mám u sebe 2 pěti denní embrijka a taky čekám na vytoužené // ![]()
@Pallma a kdy máš v plánu testovat? Moc držím ať máš // a nejlépe dvojté štěstí 🙂
Pokud zítra nezaspím, tak asi zítra. Jsem blázen
loni v lednu když se nám embrijko chytlo tak už jsem 4 den měla ducha ![]()
@Pallma mě občas trochu bolí břicho ale to asi po odběru ještě.. Měla jsem 25 kousku a test nechám asi na sobotu. Stihla jsi dnes testovat?
Ahojky holky
rada se k vam pridam😊 podstoupila jsem v sobotu 16.4. Svuj 3 KET a 4. transfer😊 mám u sebe hatchujici blastocystu😊
Dobré ráno, @Domca1111 tak to jsi na tom úplně stejně jako já 😍 taky jsem byla v sobotu na 3.Ketu a 4. transferu, jen s tím rozdílem, že já mám zavedené 2 pěti denní blastocisty 😃
@Kik96 píše:
@Pallma mě občas trochu bolí břicho ale to asi po odběru ještě.. Měla jsem 25 kousku a test nechám asi na sobotu. Stihla jsi dnes testovat?
Dobré ráno, to víš že se mi povedlo zaspat
test sem si rychle udělala ale zatím bílo
úplně vím jak ti je, já jsem měla 23 vajíček a myslela jsem že umřu ![]()
Tak doufám, že budeme mít všechny //. Holky a jste taky tak unavené?
Taky doufám, že se všechny dočkáme vytoužených //. Unavená se necítím, chodím normálně do práce. Tentokrát jsem si řekla že budu vše dělat tak jak jsem zvyklá. A ani jsme s mužem nikomu neřekli, že jdeme na další transfer. ![]()
@Pallma ja jsem teda silene unavena spim pres odpolefne a to neni u mr zvykem😂
@Pallma jee tak to je super😍 drzim palecky✊🏽 🍀 uz jsi zkousela testik?
@Domca1111 zkoušela jsem narychlo dnes ráno
a zatím bílo. Ale ještě je brzy
co mě ale trošku trápí je špinění už od neděle tak to úplně růžově nevidím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.