ET/KET Duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
23.4.22 17:11

@Nickuse držím palce ať vám to dopadne dobre, všechny máme něco s :srdce: cim se musime vyrovnat a všechny jste neuvěřitelně silné ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.4.22 17:13

@Pallma piďi duch se počítá taky, vždy si večer lehnu a povídám si s nim, možná jsem blázen ale hrozne mě to uklidňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
23.4.22 20:42

Holky ja zacala ruzove spinit😭 mam sileny dtrach ze se to rozjede zase v ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.4.22 09:18

@Domca1111 ahojda,jak ti je? Přestalo to špineni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
24.4.22 09:24

@89Kačka ahooj, uz anoo dneska rano trosku jeste takove hnede nitky a ted uz vubec nic🙏🏽 Tak doufam ze to bylo jen zavrtani test mi lrasne zesilil🙏🏽 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.4.22 09:48

@Domca1111 no krásný! Vsechno dobre dopadne😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.4.22 09:54

@Nickuse to mě mrzí :( a nevíš proč vám vajicka neoplodnili hned po odběru a nezamrazili až embrijka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.4.22 09:56
@89Kačka píše:
@Pallma piďi duch se počítá taky, vždy si večer lehnu a povídám si s nim, možná jsem blázen ale hrozne mě to uklidňuje

Já si s bublinkami taky povídám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.4.22 10:00

@Domca1111 tak hlavně že už je spineni pryč :srdce: testík máš krásný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.4.22 10:00

@Pallma
Protože jsem měli špatne výsledky po chirgickem odběru spermií :( a řešili jsme i dárce a tím, že jsme se nerozhodli před opu ale až pak jak to vlastně uděláme se vajíčka mrazili. Říkali že je to běžná praxe a jak jsme je chtěli roznrazit, tak začali najednou říkat že to nejhorší možnost a že je mala šance… To mohli říct hned. 6 vajíček se rozmrazilo a jen 2 oplodnili a hned se přestali vyvíjet… Vajíčka to nezvládla… Špatná kvalita a ještě to mrazení tomu nepomohlo.
A to s přirozeným otěhotněním fakt problém nemám. To je na tom to smutné. Člověk si říká přirozeně to jde lehce tak ivf je tutovka a nakonec nic k transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.4.22 10:02

Jinak u nás to asi nebude dobrý na testu pořád stejný duch a včera když už jsem si říkala že se moje spineni už skoro zastavilo, tak mě večer čekal šok v podobě čerstvé krve na papíře :,( celou noc a ráno po probuzení dobrý ani známka. A teď po velké zase krev, tak já už nevím :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.4.22 10:06

@Nickuse a přirozeně to Teda nejde kvůli kvalitě spermií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.4.22 10:26

@Pallma
Přirozeně to nejde proroze partner nemá v ejakulatu žádné spermie. Má poruchu hormonální osy.
Máme asi 5 spermiogramu s odstupem a 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
24.4.22 11:01

@Nickuse to je mi líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.4.22 11:03

@Pallma
Budeme muset znova na konzultaci a probrat druhé ivf.
Mate prosím někdo zkušenost za jak dlouho mohu zažádat a jít na druhý cyklus IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.