Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky 🙂 víkend byl náročný tak dávám vědět až teď.. před týdnem proběhlo et a dneska na mě vykouklo tohle 😊 držím všem palečky
Tak já takto test6den8.a dnes 10.Jinak břicho poboliva a strašná únava, jsem rada ze nemusím do prace
@89Kačka krásně ti to síly 😊 já jsem taky strašně unavená a bolí mě pořád hlava :/
Ahoj holky, po prvnim neuspesnem ET moruly nas ceka tento cyklus prvni KET hatchujici blastocysty. Nevite kolikaty den cyklu se zavadi u KET embryjko?
Jinak vsem strasne koc drzim palce! Ty // co tu vidim mi delaji velkou radost a davaji nadeji ![]()
@Domca1111 píše:
@Pallma pak nam posli fotku po zaschnuti🙏🏽 Kdyz je to mokre jsou carky svetlejsi nez pak jak zaschnou🙏🏽
Tak asi takhle po zaschnutí od včera moc nezesilil ale když porovnám ze 7 dne tak tam nárůst je sice mrnavej ale je ![]()
Příspěvek upraven 25.04.22 v 16:38
Tak ještě do odpolka zesílil 🤞🏻Manžel ho prej chtěl dělat se mnou 😂 🙈
Holky, nevíte čím by mohlo být že skoro každý den jednorázově zakrvacím? Vždy jen jednou max 2× denně po utření po wc na papíře krev a pak na intimce nic a další záchod už jen drobné hnědé špinění? Omlouvám se za popis… ![]()
@Pallma me minule v car rekli ze to muze byt uhnizdeni embryjka.. ze deloha je hodne prokrvena.. a nebo ze se rozjizdi ms🤷🏽♀️
@Domca1111 tak kdyby to byla rozjizdejici se menstruace, tak to trvá delší dobu ne? Ale tohle je vždy jen jednorázově. Mě asi trefí
už bych chtěla vědět na čem jsem, tahle nejistota je šílená ![]()
@Pallma ano jen pisu co mi rekli v car🤷🏽♀️ To bude uhnizdeni si myslim😊
@Domca1111 Tak to nevim, proč se s tím drobeček tak fláká
hnízdit a trhat mi žilky to jo, ale ukázat se pořádně na testu to ne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.