Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pallma hele ale treba by se rad ukazal ale chce byt prekvapeni😊 hodne holek to takhle
Melo a pak krev uplne nadherna😊 v jedne skupince byla holcina co mela uplne negativni testy a pak kdyz ji volali lrev tak neverila😊
@Pallma přesně jak píše Domca, tyhle dvě varianty. Hodně prokrvena sliznice a nebo počínající MS, kterou drží progresteron.
Holky tak jak testiky dneska?😊 ja se opet probudila s hnedym spinenim a to beru ascorutin🤷🏽♀️ 😩
Tak ještě jednou, s jinou fotkou…ta před tím je úplně zprasena
Dobré ráno, tak u nás to vypadá na biochemické. test dneska snad slabsi nez včera. Ještě uvidím po zaschnutí ![]()
Já testuji obden takže zitra, ale ráno jsem vylezla z postele udělala si čaj a šla si lehnout, je mi zle od žaludku a strašná únava. Už na sobě něco pozorujete?
Ja delala test a prijde ze mi nesili🤷🏽♀️Tak uvidime co z toho jeste bude no..
@Pallma tak ty testy hod k sobě ať můžeme porovnat, ještě to nevzdavej, někde jsem četla ze testy sílí ob den
@Domca1111 taky mi přijde stejný ale důležitý je ze je pozitivní ![]()
No uvidime, jsem z toho nejaka nesva… prestali me bolet i prsa..
@Domca1111 já to znám, u syna mě přestala bolet a já byla úplně v nervech. Další den mě znova začala bolet…😂
@LBL ja jsem zrala na blazinec 😂 🤦🏽♀️ Ja uz mam ze vseho strach po minulych zkusenosteech.. sem rikala ze bych chtela cele tehotenstvi prospat a vzbudit se az po porodu😂 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.