Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak spineni je zpet😔 boli me i v podbrisku jako by mela dorazit ms🥺 😭
@Domca1111 neboj, to bude dobry. Vetsina holek spini v 1.trimestru
@Domca1111 to je na hovno! Mas doma ascorutin? Ja ho tedy nikdy nebrala ale četla jsem ze se bere při spineni nebo krvácení
@89Kačka jojo mam minule mi to vubec nepomohlo a i pres ascorutin se mi rozjelo silne krvaceni😭
@Domca1111 drz se a dej vědět, myslím na tebe! Chodis do prace nebo mas pn?
@Domca1111 věř bublince že to zvládne
ja taky špiním už od druhého dne po transferu 3× jsem i drobně zakrvácela a bolesti mám občas slušný. Ale stále věřím že to bude dobré i když mám oproti tobě na testu jen nepatrneho dušíka
ten askorutin není špatný nápad mě loni v CAR řekli 3× denně 2 tablety. Je pravda že mě už to ms neudrželo ale po 2.ket když jsem potřebovala aby mrcha nepřišla dřív než po kontrolní krvi tak mi to slušně brzdil ![]()
@89Kačka jsem na pn musim mit klidovy rezim kvuli operaci delohy ktera probehla minuly mesic..
@LBL hm taky tam nic nevidím a přeji ať na tebe v nejbližších dnech taky vykoukne
já tentokrát vykoukala neviditelného ducha až 6.den po ket. Loni v lednu jsem takového měla už 4. den, ale jestli si pamatuji tak po 2 nám mrazili ty horší a pomalejší emmbrijka, tak teď doufám že to aspoň jedno to pomalejší zvládne a třeba se dočkáme zázraku
s mužem jsme si řekli že radši teď vybereme ty mražené po 2 než dávat ty po jednom, potom až by jsme chtěli sourozence tak nechceme riskovat dvojky. Teď by nám dvojčata nevadili ale 3 děti je na dnešní dobu už hodně ![]()
@Pallma doufam ze to zvladne… me ten ascorutin nikdy nepomohl ale dam si ho projistotu at si to pak nevycitam
@89Kačka ja doufam zkousela jsem digitalni a uz ukazuje 2-3 tak snad to dobre dopadne🙏🏽 ❤️️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.