Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pallma ty tlaky myvam taky ale spise vzdy kdyz jdu na dlouhou prochazku🤷🏽♀️ Chodim do Reprofitu Ostrava a ty?
Pronatal Č. Budějovice. Tak já na procházky nechodím, vždy po práci sebou plácnu na gauč a snažím se odpočívat 🌞
@Domca1111 ani nejsem tak unavená z práce jako z toho vstávání v 6 ráno 🤪ještě na začátku prosince pro mě vstávání ráno byl zlý sen 🥵
@Pallma to ti verim.. ja jsem mela taky problem vstavat do prace 😂
@Domca1111 já jsem 11 let dělala jen noční a teď skok na ranní
ale za ty 4 měsíce už jsem si dost zvykla a aspoň nemusím jít po ket na nemocenskou, doma bych se asi zbláznila celý den sama ![]()
Ahojky holky, tak se k Vám přidám. Mě teprve ET čeká cca v úterý. Dnes mají embryjka 2 den kultivace.
Je to moje první IVF, ale už mám doma 2letou dceru, která je pocata přirozeně ( problem je u partnera proto ivf)
Tak doufám, že se tady budu brzo radovat s Vama ![]()
@Pallma jo taaak😂 to ano taky bych sla do prace rada alemam namahavou prsci takze se neda no..
@Nickuse Dobré ráno, vítej ![]()
Držím ✊ ✊ ✊ ať máte co nejvíce krásných embryjek a ať se vám uchytí hned na poprvé ![]()
@Domca1111 dobré ráno, tak kde máme fotku tvojí dnešní dálnice ![]()
@Pallma dalnice to jeste nejsou ale verim ze budou🙏🏽 ❤️️ A co testik jak dnes dopadl?
@Domca1111 co já bych dala za takový test
na tom mém dnes zase skoro neviditelný 👻. Už si ani nejsem jistá jestli tam vážně je a nebo jestli ho vidím protože chci
![]()
@Domca1111 @Pallma Holky krasne testy a držím palce a vše co mám! Kolikaty den mate po ket, et? Ja jsem dnes 8den po ket a test takto🙃Ale zatím mám strach se radovat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.