Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pallma ahaa ty jo a to je nejak brzo na spineni.. tak jestli se nezavrtava bublinka😊
@Domca1111 píše:
@Pallma ahaa ty jo a to je nejak brzo na spineni.. tak jestli se nezavrtava bublinka😊
Taky si říkám že je to hrozně brzy. Takhle brzo jsem ještě nešpinila. Včera jsem dokonce drobně zakrvácela. Tak snad se jen zavrtavaji ![]()
Já jsem na nemocenské protože mám fyzicky náročnou práci 🙂. Dneska se od rána cítím pořád plná.. to čekání je hrozné
@Kik96 máš pravdu to čekání je na budku
už bych chtěla vědět na čem jsem, ať už to dopadne jakkoliv ![]()
@Pallma to je pravda ja asi zkusim zitra test mohlo by uz jit neco videt…
Ja nemam absolutne zadne priznaky ani me podbrisek neboli prijde mi jako bych nikde nebyla🤷🏽♀️ 🤦🏽♀️
@Domca1111 tak já mám příznaků spousty
ale to pokaždé, u mě to dělá ta spousta hormonů co zobu ☺️ zítra už by mohlo být něco vidět ale taky tam ještě nic být nemusí. Loni v lednu když se nám embrijko chytlo tak 4. A 5. den jsem měla na testu skoro neviditelného ducha ale byl tam
a pěkně sílyl ale bohužel těsně před kontrolním ultrazvukem jsem začala krvácet a byl konec ![]()
@Pallma no uvidime.. ja prave pokazde u vsech 3 transferu mela uz 4. den ducha.. ET skoncilo jako zamlkle tehotenstvi.. 1. Ket jako samovolny potrat a 3. Ket jako biochemicke tehu
Paráda
Vidím 👻 neblazníš 🙂
Ale pozor mamatest mi udělal krásného ducha a přitom jsem těhotná nebyla
další testy už byly negativní. Ale věřím že to nebude tvůj případ ![]()
@Pallma me prave nikdy neukazal falesne uvidime za 2 dny jestli bude silit 🙏🏽
Ahoj holky, tusite, prosim, zda muze byt vyrazny rozdil mezi rannim a odpolednim tt? Jsem 12.den po KETu 5denni blastocysty, doted tt silil. Dnes jsem ale mela divny pocit, tak jsem poprve test pouzila i odpo a druha carka je vyyyyrazne slabsi nez rano. Je to asi blbe, ze😔?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.