Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jdeme na KET příští týden. Chci se zeptat, dávaly jste některá embryo glue?
Dík
@Tonie píše:
Ahoj, jdeme na KET příští týden. Chci se zeptat, dávaly jste některá embryo glue?
Dík
Ahoj
, my jsme nadávali přijde nám to zbytečné když se nám už jedno embryo chytlo i bez ![]()
@Domca1111 píše:
@Pallma ukaaa prozkoumame ho😊
Na fotce není vidět vůbec nic, ale posuď sama ![]()
@Pallma me prijde ze tam dusik je:smiling_face_with3_hearts: zkusila bych sehnat mamatest ten ma vice barviva😊
Tak v té p..eli kde bydlím je to nadlidský úkol
jsem ráda, že jsem si včera v lékárně vzpomněla koupit ještě jiný test, mám doma testy od seenow a na ně jsem nenašla vůbec dobré recenze
a ty tam vážně něco vidíš?
@Pallma me prijde ze na te fotce je videt pidi dusik😊 hele ja zkousela vcera jeste z dm drogerie test a na nem byl sotva ten duch videt a pritom na mamatestu krasna carka🤷🏽♀️
@Domca1111 tak jsem si dojela do maxe a koupila další testy mají akci 2+1 zdarma a dušík je vidět líp ale vyfotit nejde
tak snad zítra už bude výraznější ![]()
@Pallma no jasneee jde krasne videt❤️️❤️️ Zitra rano cekam dalsi fotku 🙏🏽 🙏🏽
@Domca1111 a já čekám dálnice od tebe
a co příznaky máš nějaké?
@Pallma dneska mi neni spatne ale za to mi silene tresti hlava🤯 a prsa boli 🍉 🍉
@Domca1111 mě krom toho ze mě taky strašně bolí 🐐 🐐, občas mám divné tlaky v břiše jak kdyby měli přijít 🍓 dny a občasné zašpinení při utření dobrý
kam chodíš do CAR jestli to není tajné?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.