Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Domca1111 uvidíš že ano😉Já furt litam na wc a kontrolují jestli nespinim. Už jsem z toho všeho dost poblbla
Ahojky, také se přidám mám za sebou 2 ivf cykly z toho 1× et a 3× ket, pak dva roky nic.. vcera jsem byla na odběru a dnes volali, ze mame 14 oplozených vajíček
, to je pro nás ohromnej úspěch oproti předešlým zkušenostem.. ve čtvrtek jdu na ET.. doufám, že už to konečně vyjde.. máte některá zkušenost se zavedením více embryjek?
@89Kačka @Domca1111 nejste v tom sami, taky se na wc neustále kontroluji jestli špiním nebo krvácím
vždy když jdu na wc tak tam jdu úplně s hrůzou jestli jsem třeba nezačala krvácet ![]()
@Janča92 ahojky, vítej
my jsme teď dvakrát při ket dávali 2 měli jsme ty pomalejší mražené po 2. První ket se dvemi nic a teď snad, na testu mám slabého dušíka.
@Pallma tak to vypadá nadějně, držím palečky, ať to vyjde.. my se s manželem nemůžeme pořád rozhodnout, četla jsem, že transfer více embryjek nezvyšuje úspěšnost
, tak uvidíme do čtvrtka máme ještě čas
![]()
@Domca1111 píše:
@Pallma tak co dnesni testik?😊
Zase sotva viditelný duch ale nabiha v limitu, zítřek to rosekne ![]()
@Janča92 píše:
@Pallma tak to vypadá nadějně, držím palečky, ať to vyjde.. my se s manželem nemůžeme pořád rozhodnout, četla jsem, že transfer více embryjek nezvyšuje úspěšnost, tak uvidíme do čtvrtka máme ještě čas
![]()
Dekuji za palečky ale moc nadějně to nevidím test se ne a ne pořádně vybavit. My jsme nejdřív taky chtěli dávat po jednom, ale riskovat dvojky, až budeme mít jednoho prcka doma a nebo jedno embrio vyhodit nám přijde líto, takže teď dáváme po dvou dokud ještě ditko žádné nemáme. Jinak po stimulaci by jsme určitě dali jen jedno, aby jsme nepřišly o pokus na pojišťovnu ![]()
@LBL píše:
Dobre rano,
Paty den po KET…tak doufam, ze me oci neklamou…
Taky tam vidím 👻 dokonce je lépe vidět než můj 9.den po ket. Tak ať pěkně sílí ![]()
@Domca1111 a kde máme tvůj dnešní testík? A co špinění, už přešlo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.