Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pallma ještě vydrž, naděje umírá poslední, držím vše co mám
@89Kačka test zítra samozřejmě ještě udělám ale myslím že bude předposlední, protože už tam zítra nic nebude, pak ještě jeden v pondělí před krví „kdyby náhodou“. Ale dnes jsem toho mého pidi ducha musela zase hledat a to není dobrý
![]()
Dobre ráno,
7 den po KET u nad takhle. A zda se, ze i hezky sílí. Na fotce 5 den odpo, 6 den ráno a odpo a 7 den ráno.
@Domca1111 paráda
jen tak dál
Držím ✊ ať ti to konečně vyjde ![]()
Holky tak dnes jsem zacala uplne spinit az mi to prislo ze zacina ms a podbrisek boli jako na ms…
Volala jsem do centra a rekli mi, ze je to pry uplne v pohode kdyz je to jen po utreni ze to muzu spinit klidne do 12tt… ale ze nesmi ze me jit hrudky… holky ja jsem tak na nervy ze uz od obeda brecim😩sestricka mi rekla ze to mam pustit z hlavy no moc se to neda…
@Domca1111 je mi to hrozne líto ze mas takový stres ale třeba má sestra pravdu a budeš během těhotenství špinit. Co test?
@89Kačka píše:
@Pallma ahojda co ty dneska?
Ahojky, tak já dneska zase ducha. Silnější než včera slabší než v pondělí
![]()
Jinak od pondělí už jsem nezakrvácela, včera dopoledne ještě silnější hnědé špinění na intimce a dne už opravdu hodně malinko i po utreni skoro nic… ![]()
Příspěvek upraven 27.04.22 v 21:33
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.