ET/KET Duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
2.5.22 07:07

Holky mame jeste dve embryjka, ale pritel rekl ze konci ze to takhle dal nejde😔 4 transfery z toho 3 uplne stejny scenar.. vzdy dojdeme do 14. Dne po transferu a spusti se jatka😔 dnes se budu objednavat na konzultaci k dr hned po krvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.5.22 07:14

@Domca1111 a jaka mate za sebou vysetreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.5.22 07:25

@LBL parovou genetiku, imunologii, hysteroskopie.. vsechny vysledky v poradku🤷🏽‍♀️ Tak uz nevim kde je problem😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
2.5.22 07:27

@Domca1111
Dobre ranko, Nezlob se, ze se zeptam ale neni imunologie jako imunologie.
Co presne ti vysetrili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.5.22 07:40

@LucieKLuc to vubec netusim🤷🏽‍♀️ Vzali mi pono ampulek krve to se posilalo do prahy a dr prisli vysledky ty ja nemam a dve dr z centra mi rekli ze je to v poradku🤷🏽‍♀️
Podle me si myslim, ze moje telo vypudi embryjko ven protoze ho bere jako nepritele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
2.5.22 07:54

@Domca1111
Asi bych se podivala 2 smery- jednak co presne ti testovali - zda i NK bunky. Pokud ano, mas to sice z krve ale ne z delohy. Urcite bych se podivala tto smerem, pokud mas vysetrena embryjka.
:hug: :hug: :hug:

P. S.: pokud nemas vysledky, rekni si o zaslani. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.5.22 07:58

@LucieKLuc moc dekuji🙏🏽 Budu jedu ted do car na krev tak se hned domluvim na konzultaci s dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
2.5.22 08:05

@Domca1111
Nemas zac, prijde mi to zvlastni, ze to konci stejnym zpusobem, musi byt duvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.5.22 08:15

@Domca1111 moje kamarádka to má bohužel úplně stejne. Nejdál došla asi do 7tt, kde opět potratila. Už byla ve 3 klinikach, nějak nikde netusi, ode by mohl byt problém 😔. doufám, ze se na tebe usmeje štěstí.
Nenabidli ti i ze zamrazenych udělat genetiku? Popr. Nechcete jit do dalšího cyklu, kde by vám ji udělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
2.5.22 08:29

@LBL
@Domca1111
Souhlasim, ze vysetrit embryjka je nutnost, aby se vedelo, kterym smerem se ubirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.5.22 08:37

@LucieKLuc taky si to myslim.. sestricka mi rekla ze po vysledcich krve bude volat a domluvime konzultaci ze dr neci vymysli🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.5.22 08:38

@LBL my uz mame genetiku hotovou ted bylo embryjko testovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
2.5.22 09:00

@Domca1111 Ahoj, je mi to líto.
Také si tě pamatuji z diskuzí pár let zpátky. Ty potraty jsou vždy ve stejnou chvíli? Dělali v CAR nějaké změny? A imunologie v pořádku? U nás za celou dobu také žádný úspěch, vlastně ani pozitivní test.

• Citovat
  • Upravit
144
2.5.22 09:15

@LucieKLuc mě na to upozornili až jsme je měli v plánu roznrazit a oplodnit :mrgreen:
Jakmile mi to doporučovali tak žádné rizika neříkali :lol:
Když jsem navrhla novou stimulaci říkali, že to máme zkusit, že se to stává ojediněle, ale stává. Tak u nás se to stalo. Jsme poučení. To vajicko je nejnachylnejsi buňka, proto je to mrazení rizikové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.5.22 09:17

@Janule84 ano vzdy ve stejny cas okolo 14-16 dne po KET.. imunologie je pry v poradku embryjka po genetice tak tezko rict kde je problem😔ted cekam na hovor a budu se domlouvat s dr na konzultaci a budu chtit aby udelala vse co je potrebne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.