Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucieKLuc no, ale to stejne nic neznamená…já i u syna, dokud nebyl na světě, tal se mi neulevilo a porad jsem měla strach.
@LBL
Znamena to sanci
![]()
Verim, ze vse probehne v poradku a moc ti drzim pesti.
![]()
@89Kačka ano, zítra jdu na krev. No, dobre mi není…jsem nonstop v kocovine, dost se mi točí hlava a dela zle od žaludku hlavně kolem 3-7 ráno a pak večer…
@LBL tak dej určitě vědět, já krom toho ze jsem nonstop unavená a občas mě píchne v podbrisku tak dobrý.
Holky tak my dneska na KET, pry nejhezci embryjko z celeho dne… jen jestli to nerikaji kazde, aby ji pozitivne naladily
ted dlouhych 14 dni cekani… ![]()
@Maki44
Tak to je super. Budu držet palce ať za 14 dnu najdeš vysněné //
Nám tento měsíc KET nevyšel nakonec nebylo co transferovat tak mě čeká příští týden IUI ![]()
@Nickuse tak to me moc mrzi
a muzu se zeptat jakto? Nezvladli to rozmrazeni? Tak budu moc drzet prsti, at to IUI pristi tyden klapne!! ![]()
@Maki44
My to měli trošku složitější. Já byla na odběru vajíček a partner na chirurgickém získání spermií. Vzhledem k tomu, že se nic nenašlo (spermie) sla zamrazit pouze vajíčka protože mi to bylo nabídnuto.
Všechny se rozmrazila, ale nezvládla oplodnění byla to pro ně zátěž a 4 se neoplodnila vůbec a 2 se přestalo vyvíjet 2 den kultivace takže 3 den kultivace bylo vše pozastaveno a transfer neproběhl.
Oplodnovalo se dárcem.
Vzhledem k tomu že ivf bylo z důvodu partnera, tak druhé ivf nechci zkoušet hned ale raději zkusím inseminaci protože jsme zdravá a mám už z předchozího vztahu dceru, která sla hned přirozeně ![]()
Nejak to tady utichlo, jak jste na tom holky? Nam ted ket bohuzel neklapl, nejak moc nechapu proc, problem pry nemame. Aspon z vysetreni, na kterych sme zatim byli. Ja mam tedy hranicni hodnotu PCOS, ale pry jedine co me to zpusobuje je to, ze mi ovulace chodi pokazde jinak. Myslim si, ze u me hraje obrovskou roli psychika, ktera je ted fakt na bodu mrazu. Zacala jsem zvazovat lazne, ma nekdo pozitivni nebo vubec nejake zkusenosti?
@Nickuse
Nepovedlo se a tentokrat jsem to strasne spatne snasela.
Uz jsem ale v priprave na dalsi stimulaci, tak snad by mohl byt KET v cervenci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.