ET/KET Duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janule84
2.5.22 09:32

@Domca1111 a genetické vyšetření krve máte také za sebou? Vyloučení trombofilních mutací atd. A pohlavní nemoci také? Některé mohou způsobovat potraty.

• Citovat
  • Upravit
144
2.5.22 10:21

@Janule84 jak píše Janule mě před ivf dělali v caru stery z Pochvy a čípku na různé bakterie a na mycoplasmu a ureaplasmu, protože ty způsobují potraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
2.5.22 10:28

@Nickuse jsou cary, které to už preventivně nedělají. Je to prý drahé (ale hrazeno ze zdravotního pojištění). Určitě je dobré vyloučit vše co jde.

• Citovat
  • Upravit
675
2.5.22 10:43

@Janule84 genetiku, imunologii a hysteroskopii mame za sebou ale pohlavni choroby nedelali na to se taky zeptam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
2.5.22 11:16

@Domca1111 ja měla ty testy pozitivní. Vím jak jsem k tomu přišla, jen to byl šok. Pak doktorka říkala, že to má spoustu párů a neví o tom + že se to často neřeší a neléčí, když to nedělá problémy.

• Citovat
  • Upravit
4089
2.5.22 11:39

@Nickuse
Tak to me moc mrzi,
Jen abych ti uvedl moji statistiku:
15 oocytu
14 vajicek
9 prezilo romrazeni
3 se oplodnily
5.den se jedna vzpamatovala do morulky, ktera zacala kompaktovat a zavedla se. Ostatni dve se zstavily uplne.
Jeste 4.den pani doktorka myslela, ze zadny transfer nebude ale nakonec se to jedno zacalo probiuzet k zivotu.
Je opozdene ale zabojovalo, tak uvidime.
Pry existuji morulky, ktere se chytnou, stejne jako nadherne blastocysty, co se nechytnou.

Nechci se divat na statistiky, necham pracovat osud. Treba se stane zazrak

Jinak me opravdu varoval doktor, ikdyz takhle spatne jsem to necekala.

Jaky je tvuj dalsi plan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
2.5.22 12:18

@Domca1111
Tak o duvod vic divat se jinym smerem.
Musi byt duvod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.5.22 13:22

@LucieKLuc
U nás to bylo
11 folikulu
6 vajíček - oocytu
Rozmrazeni přežilo všech 6
Oplodnili se pouze 2 a z toho se obě zastavili 1.den kultivace.. Byly pouze prvojadra
Ano taky jsem počítala s tím že to bude odpadávat, ale ne až tak :mrgreen: Čekala jsme že budeme mít 3 embrya a z toho aspoň 2 zbudou do 5 dne.. No nevadí.
Ivf bylo kvůli partnera nemá spermie v ejakulatu byl na chirurgickém získání a nic se nenašlo proto mrazení oocytu. Oplodnovali se v dalším cyklu dárcem.
Vzjeldem k tomu že dceru mám už z předchozího vztahu a byla hned 2 cyklus snažení, tak jdu do inseminace. A kdyz se nebude dařit tak až pak druhý cyklus ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.5.22 13:24

@Janule84 ja také jsk ureaolasma tak mycoplasma. Dostala jsem 3 tablety antibiotik polykaci a macmiror na zavedení. Léčil se i chlap. Právě mi říkali v caru co to dělá. Ale pokud se to preleci a vrátí se to už se znovu atn nedávají ale je ory důležité to orelecit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
2.5.22 13:26

@Nickuse
Urcite se vam podari, je to tim mrazenim

Po pravde lepsi vedet ze je to mrazenim, nez ze je to standard, to by se resilo mnohem hur.
Moc se drz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.5.22 13:55

@LucieKLuc
Přesně tak. Aspoň víme co nemáme dělat :D
Držím palce ať se enbryjko krásně zakousne a nepustí se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
2.5.22 14:01

@Nickuse
Moc ti dekuju :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.5.22 14:02

Holky děkuju za rady urcite na tom budu trvat 🙏🏽 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
3.5.22 06:29

13 den po KET 🙏🏼 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
3.5.22 07:19

@LBL
Nadhera a bleda zavist :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.