Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LBL nasadit ascorutin.. ja spinim od 7 dne po ket v car mi rekli ze je to normalni pokud je to jen po utreni.. a ze to muze trvat az do 12tt… vim co prozivas ja to mam stejne sileny strach a clovek se porad chodi kontrolovat
@Domca1111 Jj, člověk je nervózní. Je to opravdu slabounke a ani ne porad…🙏🏼 Tak doufám, ze to miminko zvládne. Testy sílí hezky, tak mu budu věřit.
@LBL určitě to zvládne! Je to tam teď dole všechno překrvené. Já si taky přijdu jak blázen ve čtvrtek potvrzeno těhotenství z krve a já furt testuju a mám hrozny strach ze bude prázdný vacek na příští kontrole nebo ze bude busit srdíčko a pak přestane(furt se mi vrací veci co už jsem prožila)
@89Kačka jak Ja te chapu. Ja mam zase strasny strach celkove. I o sebe. Pri prvnim tehotenstvi jsem doslova utekla hrobnikovi z lopaty…nebo takhle, proste mimodelozni prasklo a Ja mela dva litry krve v brise, to bohuzel zpusobilo i to, ze miminko v deloze to nedalo.
Ted jsem zkousela dalsi test a vypada, ze dobry 🤞🏻. Spineni je takove uplne nijake…budeme tem miminum verit.
Všechny máme tak obrovskou silu. Život je někdy strašně nefer. Ještě ze to tady muzem trochu probrat a svěřit se. Díky vám za to
Tak holky u me se nejspis jedna o konec… zacala jsem ted silne krvacet i s cuckama volala sem do centra ti mi rekli ze si mam bud zajet na pohotovost a nebo pockat az to odkrvaci… tak ted nevim jestli jet na pohotovost a nebo cekat do pondeli😫 😩 ja zesilim😭 😭
@Domca1111 to mi je hrozne líto
Jela si na pohotovost? Treba jeto jen hematom a mimi se tam drží
@89Kačka jojo ted jsme prijeli nejde zatim nic na utz videt, ale dr rekla ze to vypada ze se rysuje gestacni vacek ale ze si neni jista… dostala jsem leky na zastaveni krvaceni a utrogestan na polykani a ze to rozlouskne az to pondeli.. takze se do pondeli odpoledne zblaznim a budu nekde v blazinci..
@Domca1111 drz se! Treba to byl opravdu hematom. Spousta holek to tak pry ma…Drzim palce, at to je v pondeli ok. Pokud to ustane, verila bych ze jde opravdu o hematom.
@Domca1111 takhle to přesně měla známa a teď ji doma lítá krása holcicka. Z ničeho nic prý krev a kusy sraženiny a byl to hematom. Hlavně se drz
@LBL píše:
@Domca1111 já taky. Před synem jsem měla hooodne blby příběh. Ne, ze bych nemohla otěhotnět, ale měla jsem takový půlrok, kdy každé tehotenstvi bylo spatne.
Dvakrát mimodelozni, jednou dokonce u mimodelozniho jsem čekala i nitrodelozne, ale protože mimodelozni prasklo, potratila jsem. Mám z sebou i biochemické…no, a oak už IVF a syn, takže jsem až do porodu blaznila. 🙈 Má pohotovosti jsem byla docela často 🙈, protože šílený strach, když bylo něco jinak, než v normálu. Od 26tt si mě ale vzalo Podoli na rizikové a měla jsem poměrně časté kontroly, tak to bylo lepší…
Ale každé tehotenstvi bliju a bliju…a to už teď, i když ke hcg asi nízké.
Ahoj, možná si tě jako těhotnou pamatuju z diskuze v r. 2020. Z tohoto IVF byl tehdy syn? Nebo se pletu?
@Janule84 anooo, to jsem ja 🙏🏼 ❤️️. Minulou stredu jsme si sli pro druhy kousek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.