Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@89Kačka krásný testik
já jsem dnes 7. den po ket. Oproti mě máte s @Domca1111 výstavní // ![]()
Holky me je dneska blbe🤢 je mozne aby byli priznaky tak brzo??😱
@Domca1111 možné to je
hormony dokážou hodně 😀 já jsem dneska pro změnu úplně bez nálady a nic se mi nechce. To počasí venku tomu nepřidá ![]()
@Domca1111 Určitě to možné je, mě dnes straně páli žáha ale to bude tím že se od rána strašně cpu. Děvčata kolikaty je to váš ket et?
@Pallma mate skarede? My mame krasne sviti slunicko sice neni moc teplo ale je to na prochazku aspon😊
@Domca1111 já mám z prvního IVF dceru která byla hned na první dobrou a potom 2ivf 1biochemicke 2prestalo bušít srdíčko v 10tt a 3se udělali 2gestacni váčky ale prázdné a teď ze 3Ivf 1biocemicke a teď druhé. Nevim jestli ještě mohu věřit ze se to povede
@89Kačka nase to je prvni ivf.. 1. ET zamlkle tehotenstvi 1. Ket samovolny potrat 2. Ket buochemicke… tak mam ted celkem strach aby to nedopadlo podobne😔
@Domca1111 je to hrozny co musíme prožívat a ani se nemůžeme těšit protože víme co muže během minuty přijít. nezbývá věřit že tentokrat to bude to prave❤️️
@Domca1111 píše:
@Pallma mate skarede? My mame krasne sviti slunicko sice neni moc teplo ale je to na prochazku aspon😊
U nás asi tak ![]()
@89Kačka náš je to 4. transfer z 1. ivf.
1.et 5 denní blastocysta = nic, 1. Ket 5 denní blastocysta = zamlklé tehotenstvi 5tt, 2.ket 2× 5 denní blastocysta = nic a teď 2× pěti dění blastocysta. Já stále věřím že se to povede
a doufám že i z toho mého pidi ducha na testu něco bude ![]()
Holky děkuji za přivítání a nakonec asi transfer nebude ![]()
Měli jsme zamrazene vajíčka kvůli náběhu na hyperstimulacni syndrom.
Takže ms po opu jsem začala stimulovat na et. Spermie jsme měli kultivované po chirurgickém odběru z varlat.
Nakonec se nám rozmrazilo vsech 6 vajíček ale podařilo se oplodnit pouze 2 vajíčka takže máme 3 embrya které byli včera v pořádku to byl 1 den kultivace a byly prvojadra což je v pořádku ale dneska měla být dvou buněčné a jsou stále prvojadra takže mají den zpoždění, takže pokud to do zítra nedozenou tak je budou likvidovat a jsme po prvním pokusu bez ET ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.