ET/KET Duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
20.4.22 16:17

Mě se to stalo jen jednou ale ten šok. Dělala jsem si test jen pro kontrolu když mi mesškala ms, položila jsem ho v koupelně na umyvadlo a šla si vypít kávu, když jsem na něj později narazila tak mě málem trefilo 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.4.22 16:22

@Domca1111 testuješ ob den? Já když na mě vykoukl duch testovala každý den, abych se uklidnila že neblouzním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.4.22 16:26

@Pallma asi budu testovat kazdy den😂 neda mi to netestovat😂 ale porovnamvam vzdy ob den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.4.22 17:06

@Domca1111 aha tak to jo, už jsem se bála, že jsem testovací maniak jen já :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.4.22 17:18
@Domca1111 píše:
@Pallma no uvidime.. ja prave pokazde u vsech 3 transferu mela uz 4. den ducha.. ET skoncilo jako zamlkle tehotenstvi.. 1. Ket jako samovolny potrat a 3. Ket jako biochemicke tehu

Přišli na to proč se embrijko chytí ale neudrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.4.22 18:43

@Pallma mam vrozenou vyvojovou vadu delohy do T.. musela jsem podstoupit operaci delohy aby mi odstranili vystupky T.. dr mi pak rikal ze deloha byla moc uzka a ze asi tim jak to bylo uzke tak to asi vytlacilo.. takze bud tou delohou a nebo genetikou.. podlali jsme zbyla embryjka na genetiku ze 3 se vratili vsechny tri ale jedno z nich se musi konzultovat s genetikem pred transferem.. ted mam u sebe zdrave embryjko tak snad🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.4.22 22:58
@Vcela4 píše:
Ahoj holky, tusite, prosim, zda muze byt vyrazny rozdil mezi rannim a odpolednim tt? Jsem 12.den po KETu 5denni blastocysty, doted tt silil. Dnes jsem ale mela divny pocit, tak jsem poprve test pouzila i odpo a druha carka je vyyyyrazne slabsi nez rano. Je to asi blbe, ze😔?

Ahoj, neboj se, nic to neznamená. Přes den nemáš tak koncentrovanou moc jako 1. raní. Udělej si test zítra ráno a uvidíš že to bude dobré. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
21.4.22 06:25

Dobree ranko holky, tak to vypada nadejne🙏🏽 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.4.22 08:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.4.22 17:34

Ahojky, tak super vypadá že sílí :) já dnes zase pusto a prázdno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.4.22 19:23

Ahojda děvčata, myslíte ze se k vám mohu přidat? Na ket jsem byla 15.4. A hned čtvrtý den jsem lehce zašpinila paty den též a šestý (dnes )také je to vždy jen malinko a třeba dvakrát za den. Ráno jsem to nevydržela a udělala si test a jsou tam dvě čárky, nestalo se některé něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.4.22 22:24
@89Kačka píše:
Ahojda děvčata, myslíte ze se k vám mohu přidat? Na ket jsem byla 15.4. A hned čtvrtý den jsem lehce zašpinila paty den též a šestý (dnes )také je to vždy jen malinko a třeba dvakrát za den. Ráno jsem to nevydržela a udělala si test a jsou tam dvě čárky, nestalo se některé něco podobného?

Ahoj, vítej mezi námi :mavam: v lednu 2021 jsem to měla podobně dokonce jsem 12 den krvacela a 14 den po ket hcg cca 700 a 21. den hcg cca 6000 ale pak jsem bohužel začala hodně krvácet( za hodinu noční vložka plná)a drobeček odešel. To ale nemusí být tvůj případ já jsem zatím pokaždé potratila i když jsem ve 23 letech otěhotněla spontánně :,( Ale ptala jsem se v CAR a špinění a drobné krvácení nevadí :srdce: raduj se z // já tento měsíc špiním už od druhého dne a na testu jen / tak to úplně dobře nevidím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.4.22 07:53

@Domca1111 dobré ráno, tak co testík? Jsem cela netrpělivá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.4.22 07:59

@Pallma ahojkyy :mavam: tedtik je o trosicku silnejsi🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.4.22 08:05

Jeee závidím :srdce: já jsem dnes zase zkoušela a možná jsem tam i neco vykoukala, ale nejsem si jistá jestli to nebyla třeba jen ryska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.