Obilní trh IVF 2022

Anonymní
24.4.22 12:44

Obilni trh IVF 2022

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo aktuální zkušenost s IVF na obilnim trhu v Brně? Jaká je cena, úspěšnost, přístup?

Děkuji všem za postřehy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
24.4.22 16:28

Ahoj, teď podstupuji stimulaci.
V úterý jdu na OPU.
Klidně se ptej ve zprávě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
10.5.22 11:37
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo aktuální zkušenost s IVF na obilnim trhu v Brně? Jaká je cena, úspěšnost, přístup?Děkuji všem za postřehy

Ahojky ja tam byla, je to rok zpátky, byli ke mě hodně milý pan Docent Crha byl úžasný, jsme samosplatci, a takže i paní doktorka co Nas měla nastarosti byla moc šikovná vse Nam vysvětlila, ale ted mam ještě v pláni zajít do Unici. A Obilnak si nechat jako zalohu ;).Do 39.let je to o hodně levnější. Me na Obilnaku řekli cenu 100.tisic. A v Senátorem Helios 180.tisic. T9 jsem vzdala a I příšerný přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
10.6.22 20:41

@Staninka30 ahojky, já teď začnu se stimulaci, už čekám až přijde ms.. Z Heliosu jsme utekli, tak doufám, že obilni trh bude ta správná volba. Zatím se o mě stará Dr. Mekiňová, tak uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.6.22 05:25

@N89 Ahojky, tak pak musíš napsat, jak to vse dopadlo :srdce:.Jinak ja uz musim jit.do darovanych vajicek :zed: :,(.Též jsem odešla z Heliosu, to jednání me sokovalo :roll: 8o.
Juknu se jak se jmenuje ta má co se o mě stará. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
13.6.22 08:18

@Staninka30 určitě dam vědět :wink: a na kdy máte naplánováno ivf? Helios nikdy víc, tam mi přišlo, že je to jen o penězích, ještě jsme neměli vyšetření, ale ceník ivf a plán na stimulaci už ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.22 08:45

My máme za sebou zatím základní vyšetření (průchodnost vejcovodů, krevní testy a SPG). Vyšlo to nad očekávání dobře a řešíme ještě nějaké zdravotní problémy bokem, tak se uvidí, co bude dál. Máme štěstí na doc. Crhu a zatím spokojenost. Všichni na nás vždycky byli hrozně hodní.

• Citovat
  • Upravit
17925
13.6.22 10:05

@N89 No zatím ještě nejdeme, uz jsme samosplatci, takže mez vse seženete delší dobu to trvá. Jinak to máte pravdu Helios nikdy víc, a taky ta arogance des, zaplatila jsem si krev a to me stalo 700,–.A na Obilnaku 500,– takže to samé, jsem to tam ukončila. Arogance pana primáře des. A kdy vy jdete na IVF, vysetroval Vas docent Crha, me ano dělal ultrazvuk spodku. A pak me zdědil cenu která byla CCA na 100.tisic A v Heliosu až 180.tisic a I vic. :,( :( :cert:.
Hodne drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.6.22 10:08
@Anonymní píše:
My máme za sebou zatím základní vyšetření (průchodnost vejcovodů, krevní testy a SPG). Vyšlo to nad očekávání dobře a řešíme ještě nějaké zdravotní problémy bokem, tak se uvidí, co bude dál. Máme štěstí na doc. Crhu a zatím spokojenost. Všichni na nás vždycky byli hrozně hodní.

Taky jsem jen jednou kapla na docenta Crhu :srdce:.Ale první konzultace byla z doktorkou, jen nevím příjmení, podívám se do zpravy. :palec:.A pak pisnu.
Ja tam měla už dvakrát, ale ted jsme to odložili tak uvidíme.
Ja byla spokojená i ze sestřičkami byli uzasne usměvavé, vse vysvetlili :hug:.Ja byla moc spokojena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.7.22 11:31

Ahoj, musím říct, že mám v rámci Brna teda úplně opačně zkušenosti :nevim: Mám dvě děti z Heliosu, i tam chodím na prevence a všude je doporučuju.
S ceníkama je to obecně hrozný - před pár lety jsem to dost srovnávala a popravdě to moc nejde, protože přesnou částku ti dopředu nikdo neřekne… ale rozhodně v Heliosu se ta přibližná částka velmi blížila reálu, na rozdíl od jinud, kde na doplatcích za další věci to byl klidně dvojnásobek. Je potřeba si hodně dobře nastudovat, co za ty peníze dostaneš - tolik moje nevyžádaná rada :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.