Lázně Bludov

276
3.6.10 08:43

Lázně Bludov

Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s lázněmi Bludov.Dětská doktorka je synovi doporučila na onemocnění ledvin,tak bych se chtěla zeptat jaké to tam vlastně je a jak to vaše děti zvládaly?Já sama z toho mám strach,jak nemám dětičky poblíž,tak už jsem nervozní,tak nevím jak bysme to oba zvládli tak dlouhou dobu a tak daleko.JAsně,že bysme se snažili za ním jezdit,ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
3.6.10 11:20

Ahoj, bohužel nepíšeš, kolik je tvému dítku roků. Nemám osobní zkušenost přímo s Bludovem, ale s dětma jezdím do Priessnitzových lázní. Syn má osm a dcerka pět let, takže jako doprovod dítěte do šesti let věku jezdím spolu s nimi zdarma. Pokud vím, tak lze na doporučení psychologa jezdit takto i se starším dítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
3.6.10 12:45

Ahoj :) V Bludove je ted moje sestra a libi se ji tam, obcas samozrejme zasmutni,treba kdyz ji volame nebo odjizdime z navstevy, ale na druhou stranu je tam spousta deti v jejim veku a tak,kdyz se jim nekryji procedury, tak se skvele zabavi :) My tam za ni byli minulý víkend a i lazne a jejich okoli je moc hezke.. uprimne, kdybych mohla, sama bych si tam na mesic zajela odpocinout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
3.6.10 12:54

Jitus,je mu 10 let.sice si někdo řekne,že je velký,ale po zkušenosti z nemocnice kdy sám chtěl ať tam s ním jsem,tak mám obavy.je to sice ještě všechno daleko,ale já to řeším už teď :roll: .To jsem nevěděla,že je možné na doporučení jet i se starším dítětem.díky moc za radu.hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
3.6.10 12:56

Zairo,moc děkuji,trošku jsi mě uklidnila.možná se mu bude taky líbit a zvládneme to.je to první zkušenost kdy bude sám tak daleko od domova,tak z toho mám trošičku obavy.třeba ale překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí