Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky chtela jsem se zeptat zda jedete samy nebo jestly vam schvalily i pritele, ja bych chtela sebou pritele uvazuji nad laznema rikala jsem si ze by se treba zadarilo pocit tam ![]()
Příteli určitě pobyt neschválíi - jet by mohl, ale ubytování a stravu by si musel platit.
Hezké odpoledne.
Nevíte někdo prosím, jak je to v lázních při samopláteckém pobytu s jeho délkou? Konkrétně u pobytu „lázeňská klasika“. Píšou, že min délka je 7 dní, doporučená 14. Je možné pobýt třeba 10 dnů, nebo to musí být po těch týdnech? A musí samoplátce procházet prohlídkou a přijmout procedury indikované jejich lékařem nebo si může koupit takové, jaké sám chce? Děkuji. ![]()
Rokris - myslím, že by neměl být problém domluvit pobyt na 10 dnů. V ceníku na stránkách lázní píšou o ceně za noc.
První den absolvuješ vstupní prohlídku, kde společně s lékařem sestavíte individuální plán procedur. Můžeš si určit, které procedury ti nejvíce vyhovují.
Ahoj holky, je zde prosím někdo, kdo se chystá do lázních v Klimkovicích, nebo to má nějak čerstvě za sebou?
Děkuji
E.
Já byla loni. A příští rok jedu zas. Líbilo se mi tam hodně.
Díky, holky.
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho jste čekaly na odjezd od podání žádosti?
Má smysl tam volat a ptát se na volné pokoje?
Je možno si říci, že chci být na pokoji sama, pokud je dostatek míst?
Co se dá dělat odpoledne? Vím, že tam není moc kam jít, je tam třeba možnost nějakého skupinového cvičení, apod? Nebo co se dá dělat celá odpoledne?
Je tam knihovna?
Zažádala jste si některá o redukční stravu?
Díky, E.
Aha tak to neporadim, já byla jako doprovod dítěte tedy na dětském pavilonu. Z.