Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No a ty máš nějaký zvláštní vztah k HK? HK není specializované pracoviště, jako odběry Ti tu udělají, ale není tu žádný věhlasný reprodukční imunolog.
@wobludka ne, ale je to pro mě nejblíž. Beru cokoliv mimo Plzně, ta už je fakt daleko. Zkoušela jsem paní Malíčkovou a ta už nebere. Nevím, koho najít ![]()
@strelicie nic, ale ani tam nechoď… imunoložka si plete ET a KET, ptá se Tě jestli jsi u IVF brala nějaké hormony
netuší že hradecký CAR dává k transferu prednison a nakonec Tě sjede, že jí lžeš, že se Ti OHSS rozjel už na sále, protože to je vždy až třetí čtvrtý den a ona tomu přece rozumí
jako nedá se jí upřít že se mi skutečně upřímně snažila pomoct a co jsem pak koukala na odběry, tak si s tím fakt dala práci (zkušenost z podzimu 2014)
Takhle, předně jde o to, co od toho vyšetření očekáváš, pokud potřebuješ pouze pro sichr vyloučit nějaký zjevný imunologický problém, tak bych se toho asi nebála, moc se tam ničemu nediv, oni zase jako zaškrnout kolonku v odběrech na ty konkrétní protilátky zaškrtnout zvládnou. Pokud očekáváš problém a tudíž nějakou trochu důvěryhodnou konzultaci tak zvol raději jiné zařízení. Bohužel nevím kde v okolí to funguje líp, já bych asi v tom případě volila Prahu.
Ahoj holky jak dulezita je imunologie mam za sebou 1× Ivf neuspesny,3× Ket 1 byl uspesny bohuzel jsem potratila ated jsem pred 4 ketem. Musim mit doporuceni od doktora nebo si muzu zazadat sama
Ahoj holky,
oživuji starou diskuzi..lékař z CAR mi napsal žádanku na reprodukční imunologii do Hradce Králové. Máte někdo čerstvé zkušenosti? Co jsem našla staré příspěvky, tak ty nebyly příliš pozitvní:-) A ještě jeden dotaz, mám v žádance napsané, že je to doporučení pro Hradec, můžu i přesto se objednat např. do Prahy nebo do Plzně? Děkuji za jakékoliv poznatky.
@adio Z vlastní zkušenosti Hradec ne. Tuším, že tam byla jen paní doktorka Malá, ale možná je tam teď víc doktorů. Celkem dlouhé čekání. Nacpali mi prášky, které jsem vůbec brát nemusela, doporučení veskrze žádné. Nakonec jsme jeli do Plzně za paní doktorkou Galovou. Je úžasná, taky to tam je trochu jak pásová výroba, ale přístup super. Dostala jsem jiné mnohem šetrnější léky…
Evelyyna@ Děkuju za poznatek..a jak dlouho trvalo objednání do Plzně? mám to tedy daleko, ale asi raději zkusím toto pracoviště. A tam se dá vybrat k jakému lékaři se objednat?
@adio My se objednávali přímo k paní doktorce Galové a myslím, že nás objednali asi do měsíce. Taky to máme poměrně daleko, ale pojali jsme to jako výlet ![]()
Ahoj, poradí mi někdo opravdu dobrého doktora na reprodukční imunologii v Hradci Králové, Olomouci nebo Brně? Chtěla bych tam přejít z Immunie v Praze.
Za každý názor budu vděčná.