Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky nechystáte se některa na jaro do lázni Klimkovice?
Bohužel ne, ale moc ráda bych jela. Už jsem tam jednou byla a bylo to fakt super:)
@Susan23 píše:
Bohužel ne, ale moc ráda bych jela. Už jsem tam jednou byla a bylo to fakt super:)
Ja je mam schvalene a jedu v dubnu..s cim jsi tam byla?
a jake byly procedury?
Já se chystám do Klimkovic v létě - asi červen-červenec. Jezdím tam s pohybovými problémy.
To je škoda - v Klimkovicích je to skvělé, nejradši bych tam byla pořád. ![]()
@Jana Martinková píše:
To je škoda - v Klimkovicích je to skvělé, nejradši bych tam byla pořád.
to jsem ráda, že je tam fajn..těším se a snad vyjde i počasí..
prosím tě je tam nějaký obchůdek kde se dá koupit něco na mls? ![]()
nebo denní tisk??
@oskárek59 Jasně že je, na kolonádě je několik různých obchůdku, kde se dá koupit ovoce, zelenina, něco na zub i třeba rohlík a salám.
@Susan23 píše:
@oskárek59 Jasně že je, na kolonádě je několik různých obchůdku, kde se dá koupit ovoce, zelenina, něco na zub i třeba rohlík a salám.
Holky, jaké procedury jsou v lázních Klimkovice na gynekologické problémy? Loni jsem byla ve Františkových. Bylo to tam nádherný a pohoda. Až na slatinný tampóny
.
Zajímalo by mě, jestli jsou v Kl. taky nějaké takové ‚pěkné‘ procedury?
@Tinakaterina
ja se tam teprve chystam v dubnu..tak se necham překvapit co me čeka za procedury ![]()
Tinkaterina - kdy budete podávat žádost o lázně?
V Klimkovicích jsou koupele v léčivé jodobromové vodě, přísadové bylinné koupele, perličková nebo vířivá koupel, plavání a cvičení v bazénu, cvičení podle Mojžíšové, cvičení na míčích, elektroléčba, klasická masáž zad a šíje, fittness, peloidní obklady na břicho.
@Jana Martinková Ještě nevím, jestli vůbec, jinak po operaci, na tu jdu teď na jaře. Je to na dlouho a nechat rodinku zase doma samotnou… uvidíme. Díky, ty procedury znějí krásně.
Já bych pobyt v lázních určitě využila, pokud ho pojišťovna schválí. Já budu podávat žádost v dubnu, na léto.