Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, je tu prosím někdo, kdo jede začátkem února do lázní Aurora v Třeboni?
Pěkný večer koncem února se chystám do Aurory, nebudete někdo?
Případně pokud jste tam někdo byl kvůli problémům s páteří, jaké máte zkušenosti? Děkuji.
@Tulinka Jak jste byla v lázních v Třeboni spokojená? Jaké procedury tam byly nejúčinnější - slatinné koupele? Absolvovala jsem už více lázeňských pobytů, ale v Auroře v Třeboni jsem ještě nebyla.
@Jana Martinková Byla jsem spokojená moc. Byl to můj první lázeňský pobyt, tak ale nemohu porovnávat. Slatinná koupel je skvělá, jen člověk moc nesmí přemýšlet v čem je naložen
. Fyzioterapie a masáže také super, cvičení v bazénu… Pokud bych mohla, rozhodně jedu znovu. Mě letos čekají Slapy - rehabilitace ![]()
@Tulinka Tak snad budete na Slapech spokojená. Rehabilitace by tam měla být na dobré úrovni. Není tam sice léčivá voda nebo slatina a kulturní akce jako v lázních a režim bývá spíše nemocniční (na noc nesmíte opustit ústav), ale věřím, že tam budete spokojená, že léčba bude mít něco do sebe a poznáte tam nové lidi.
@Jana Martinková děkuji, věřím, že to bude fajn. Počítám s tím, že to bude náročnější, ale zase budu mít čas jen sama na sebe a snad tedy i zdravotní obtíže alespoň trošku ustoupí.