Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, kluci, pomoooc. Ten můj mě asi zabije ![]()
Byla jsem dneska děsně hyperaktivní a nacpala se do velikonočního úklidu. Chtěla jsem vyčistit LCD display na televizi, stříkla na něj trochu čističe, a on mi mrcha v jednom místě natekl mezi rám s ovladači a display. Od té doby mám v tom místě na televizi cca 15 cm široký, a dlouhý přes celou obrazovku barevný pruh
. A co teď s tím? Vyschne to?
Chlap mě asi zabije, protože televize je jeho největší koníček ![]()
Mno, myslím že s tím moc nenaděláš. ![]()
Jeden tip do budoucna, prodávají vlhčené ubrousky na LCD ![]()
POkud to nejak nevyschne, tak to vypada asi spatne a uz to zustane, na to se ZADNE mokre cistice nepouzivaji…koupili jsme na to primo cistic ve forme rozprasovace, je to specialni cistic primo na LCD TV…
Vypnout telku, nechat vyschnout a uvidíš, ale moc šancí tomu nedávám ![]()
Hystericky bych mu zavolala, že to nefunguje je to rozbitý a že by tě teda zajímalo co s tím včera udělal
![]()
Vypnout i ze zásuvky, čekat a doufat… U většiny televizí je, i uvedený, že se má prostředek šplíchnout na hadr, ne na televizi…
No, děvčata. Moc jste mě nepotěšily
. Paradoxně jsem ten čistič na LCD chtěla kupovat, ale on mi to rozmluvil, že prý čistič na okna bohatě stačí
. Chjoooo. No, pruh každopádně zůstává a občas se okolo něj objeví i černý. Takže je telka asi v háji. Doma bude veselo
![]()
@Natálka26 píše:
Hystericky bych mu zavolala, že to nefunguje je to rozbitý a že by tě teda zajímalo co s tím včera udělal![]()
![]()
@kate02 píše:
Vypnout i ze zásuvky, čekat a doufat… U většiny televizí je, i uvedený, že se má prostředek šplíchnout na hadr, ne na televizi…
Nj, já vím, ale nějak mi to nedocvaklo. Předtím jsem myla okna, tak jsem automaticky stříkla i na tu telku
. Že já se na nějaké uklízení nevy… ![]()
A jak dlouho máte televizi? My jednou vyreklamovali i ťuknuté sklo.
@tterka
Začnu mu hystericky volat, že ten krám co si koupil se nák rozbil, že tam máš vobrovskej pruh a nedá se na to dívat, že tohle ste si neodmluvili!
![]()
@blecha72 píše:
A jak dlouho máte televizi? My jednou vyreklamovali i ťuknuté sklo.
No, právě už ji máme přes dva roky… Takže i kdyby to šlo, tak mám smolíka. Horší je, že to moje televizní pako chtělo tu nejdokonalejší (ač funkce nepoužívá vůbec), a stála skoro 30 tisíc
. Kdyby to byla obyčejná, tak nad tím celkem mávnu rukou. Ale tohle mě teda fakt štve ![]()
@Natálka26 píše:
Hystericky bych mu zavolala, že to nefunguje je to rozbitý a že by tě teda zajímalo co s tím včera udělal![]()
![]()
Dobre ty
![]()