LCD televize - čistič mi natekl pod obrazovku

5532
11.4.14 11:42

LCD televize - čistič mi natekl pod obrazovku

Holky, kluci, pomoooc. Ten můj mě asi zabije :-(
Byla jsem dneska děsně hyperaktivní a nacpala se do velikonočního úklidu. Chtěla jsem vyčistit LCD display na televizi, stříkla na něj trochu čističe, a on mi mrcha v jednom místě natekl mezi rám s ovladači a display. Od té doby mám v tom místě na televizi cca 15 cm široký, a dlouhý přes celou obrazovku barevný pruh :zed: :zed: :zed:. A co teď s tím? Vyschne to?
Chlap mě asi zabije, protože televize je jeho největší koníček :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
11.4.14 11:44

Mno, myslím že s tím moc nenaděláš. :(
Jeden tip do budoucna, prodávají vlhčené ubrousky na LCD ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
11.4.14 11:49

POkud to nejak nevyschne, tak to vypada asi spatne a uz to zustane, na to se ZADNE mokre cistice nepouzivaji…koupili jsme na to primo cistic ve forme rozprasovace, je to specialni cistic primo na LCD TV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
11.4.14 11:53

Vypnout telku, nechat vyschnout a uvidíš, ale moc šancí tomu nedávám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.4.14 11:54

Jáááj.. :| spíš bych se smířila s tím, že je po televizi :roll:

• Citovat
  • Upravit
6623
11.4.14 12:09

Hystericky bych mu zavolala, že to nefunguje je to rozbitý a že by tě teda zajímalo co s tím včera udělal :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
11.4.14 12:10

Vypnout i ze zásuvky, čekat a doufat… U většiny televizí je, i uvedený, že se má prostředek šplíchnout na hadr, ne na televizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.4.14 12:10

No, děvčata. Moc jste mě nepotěšily :,(. Paradoxně jsem ten čistič na LCD chtěla kupovat, ale on mi to rozmluvil, že prý čistič na okna bohatě stačí :zed:. Chjoooo. No, pruh každopádně zůstává a občas se okolo něj objeví i černý. Takže je telka asi v háji. Doma bude veselo :zed: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.4.14 12:13
@Natálka26 píše:
Hystericky bych mu zavolala, že to nefunguje je to rozbitý a že by tě teda zajímalo co s tím včera udělal :think: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Volat mu nebudu, to by mě přijel zabít hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Navíc, ta televize byla zapnutá, když odcházel. Takže to bych asi neokecala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.4.14 12:13

@tterka Stane se.. :mrgreen: :D

• Citovat
  • Upravit
5532
11.4.14 12:14
@kate02 píše:
Vypnout i ze zásuvky, čekat a doufat… U většiny televizí je, i uvedený, že se má prostředek šplíchnout na hadr, ne na televizi…

Nj, já vím, ale nějak mi to nedocvaklo. Předtím jsem myla okna, tak jsem automaticky stříkla i na tu telku :zed:. Že já se na nějaké uklízení nevy… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.4.14 12:15

A jak dlouho máte televizi? My jednou vyreklamovali i ťuknuté sklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
11.4.14 12:17

@tterka
Začnu mu hystericky volat, že ten krám co si koupil se nák rozbil, že tam máš vobrovskej pruh a nedá se na to dívat, že tohle ste si neodmluvili! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.4.14 12:18
@blecha72 píše:
A jak dlouho máte televizi? My jednou vyreklamovali i ťuknuté sklo.

No, právě už ji máme přes dva roky… Takže i kdyby to šlo, tak mám smolíka. Horší je, že to moje televizní pako chtělo tu nejdokonalejší (ač funkce nepoužívá vůbec), a stála skoro 30 tisíc :zed:. Kdyby to byla obyčejná, tak nad tím celkem mávnu rukou. Ale tohle mě teda fakt štve :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
11.4.14 12:22
@Natálka26 píše:
Hystericky bych mu zavolala, že to nefunguje je to rozbitý a že by tě teda zajímalo co s tím včera udělal :think: :mrgreen: :mrgreen:

Dobre ty :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová