Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nevím, jestli jsem jediná, komu to vadí, ale jak jste teď spokojené se záložkou se slevami? dokud to bylo ještě miminakupy.cz, vše bylo přehledné, všechny uvedené slevy se týkali dětí a potřeb pro děti, a nejnovější slevy se řadily na začátek. Teď je to hrůza. Proč je třeba mezi výživou řízek s kaší z Globusu? proč tu jsou slevy na sedací soupravy? proč jsou mezi přebalováním ubrousky na leštění nábytku? To tady za chvíli budou slevy ze všech letáků všech marketů? psla jsem to i adminům, ale nikdo mi neodpověděl, tak si o tom chci podiskutovat, jestli jsem vážně jediná, komu to vadí ![]()
@Rusallka píše:
Ahoj holky,
nevím, jestli jsem jediná, komu to vadí, ale jak jste teď spokojené se záložkou se slevami? dokud to bylo ještě miminakupy.cz, vše bylo přehledné, všechny uvedené slevy se týkali dětí a potřeb pro děti, a nejnovější slevy se řadily na začátek. Teď je to hrůza. Proč je třeba mezi výživou řízek s kaší z Globusu? proč tu jsou slevy na sedací soupravy? proč jsou mezi přebalováním ubrousky na leštění nábytku? To tady za chvíli budou slevy ze všech letáků všech marketů? psla jsem to i adminům, ale nikdo mi neodpověděl, tak si o tom chci podiskutovat, jestli jsem vážně jediná, komu to vadí
už vím ![]()
Příspěvek upraven 10.04.14 v 17:34
Zrovna si říkám kde ty slevy hledat? jsem tady už pěkně dlouho, ale nikdy jsem si nevšimla, že by tady byly někde psané nějaké slevy ![]()
Jojo nedávno jsem přišla na to, že je tady chat tak proč se nedozvědět něco i o slevách byť nepřehledných ![]()
Já na ty slevy koukala jen párkrát, nejsem slevohledač, takže je mi celkem jedno, jak to teď vypadá. Ale líbilo se mi, že tam byly shromážděné ty dětské věci pěkně pohromadě ![]()
@Etcetera78 píše:
@werunkaw123 je to na horní liště hned vedle Bazaru
ajooo
to je vidět, jak jsem tady zběhlá
Ještě nejsem takovej závislák ![]()
Mě to tedy vubec nevadi a nechapu smysl otazky
at si tam jsou slevy na co chteji ne?
Příspěvek upraven 10.04.14 v 17:38
@Rusallka a v sekci přebalování jsou ubrousky na nábytek
Ten řízek s kaší je aspoň k jídlu ![]()
Jinak mi to je jedno. Projedu, co potřebuju a většinou najdu. Holt se prokoušu větším množstvím věcí.
Jsem si taky dosud nevšimla, že tu nějaké slevy jsou
Takže mi to nevadí ![]()
@KackaDoup asi jde o to, že jsem prostě byla zvyklá, že se tam podívám a vidím pěkně přehledně všechny dětské věci, co jsou kde v akci.. kdybych chtěla vědět všechno ostatní, existuje na to milion jiných stránek… ale koukám, že jsem asi jediná, komu to vadí, tak nic ![]()
@KackaDoup bývaly to slevy jen na dětské zboží a teď tam zařadili více nabídek, takže tam jsou věci, které nejsou určené primárně pro děti. Viz ubrousky na čištění nábytku v potřebách pro přebalování. Ale přiznávám, že mě to nepohoršuje.
@Rusallka ale ja to chapu..pokud jsi tedy byla na neco zvykla a najednou je to jinak, skoda ze tedy admini nereaguji…
Vadí. Když hledám jídlo pro kojence a vyjede tam milion jiných blbostí, co s kojencama nemají co dělat. Mají v tom guláš. Naštěstí to moc nevyužívám.
@Lidym tak nejsem jediná
já do toho taky nelezu každý den, ale občas kouknu na jídlo, a když docházej plíny, tak koukám.. ale vždycky mě to akorát naštve ![]()