Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobry den
Jsem po operaci hemeroidu stale to dost boli. Na bolest jsem dostala tramal. Sice jsem po nem dost zblbla ale pomaha. Rada bych se zeptala vas ostatnich co mate zkusenosti s touto operaci co jste po ni jedli. Ja se snazim jist pouze kasovite polevky, ale bojim se ze zhubnu. Davam si 2× denne rozpustnou vlakninu, takze stolici mam relativne mekkou a pravidelnou. Jen uz nevim co jist. V nemocnici mi rekli ze mam jist dle bezezbytkoveho jidelnicku ale po tom se bojim ze budu mit zacpu. A prosim mazali jste si necim zadek. V lekarne mi doporucili mast hemo ha ale ta je uplne k nicemu. Mam zadek dost citlivi takze po kazde stolici to dost boli. Znamy mi doporucil masticku Proktis-M je sice drazsi ale udajne pomaha. Ma s ni nekdo zkusenosti.
Predem dekuji za odpovedi
Petra
Dávej si navečer 2 dcl Zaječické kyselky, ráno budeš mít řidší stolici a pak bych dala sprchu… Pak si budeš moci dát i pestřejší jídlo…
@pannda no co jsem prave vsude cetla tak se bojim ze po te zajecicke budu litat. Uz tak chodim tak 3× za den. Nejhorsi je to kdyz mne to chytne v noci. Lekar mi prave rekl ze mam davat rozpustnou vlakninu coz se zatim osvedcilo ale uz nevim co jist nu. Nechci uplne jist rohliky a podobne veci. A kdyz si dam neco se seminky tak mi to naopak podrazdi ten konecnik.