Bolest kloubů a nevolnosti

Anonymní
8.3.25 13:29

Bolest kloubů a nevolnosti

Zdravím.. jsem trochu v koncích. Na začátku prosince jsem začala trpět na nárazové nevolnosti ( nejsem těhotná) po měsíci jsem šla za obvodní ale moc to neřešila. Dala mi omeprazol což nefunguje. V lednu mě začal bolest levý prst ( kloub prstenicku) aniž bych si vědomě s ním něco udělala a bolí do dnes, nejvíc rano a na dotek. V únoru se přidal obratel, na dotek i při pohybu. Nevolnosti mám dál, teď už týden v kuse. celkově se cítím KO. Zajdu opět za MUDr ale začínám se bát co mi vlastně je :zed: když to trvá tak dlouho a nic se nelepší spíš naopak. neznáte to někdo? Co vám pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiduNe
8.3.25 14:11

Neznám to, ale nemáte v rodině nějaké revmatoidní onemocnění? Příznaky by odpovídaly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.25 14:13

Nemame ani nikoho neznám s revma. Na ty klouby jsem zkousela brát kolagen ale úplně k ničemu zatím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.25 14:06

Taky mi to zni jako nějaké autoimunitni onemocneni a patri to na revmatologii:(
Ja mám psoriatickou artritidu, takze permanentně otekle poslední klouby na prstech, suché oci a cekam, jaké další záněty mi budou jeste naděleny. A to mám „kliku“, ze můj případ je ucebnicovy, takze diagnostika byla jednoduchá.
Zajdi za obvodní, na revmatologii potřebuješ zadanku a cekaci doby jsou strašné. O dostupnosti lecby, ktera skutecne funguje, radsi nemluvim.
Někomu tyhle záněty ovlivňuje strava a alkohol, můžeš zkusit protizanetlivou dietu.
Ráda bych napsala něco pozitivního, tak snad ze drzim palce, ať se to tímhle směrem neubírá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex