Léčba RS avonex

99
17.12.14 15:50

Léčba RS avonex

Léčím se 5 let s RSa picham si copaxon. Ale po ppsychickésstránce nezvládám aplikaci. Doktor mi nabídl avonex. Cožby mi vvyhovovalo vzhledem k aplikaci jednou týdně ale odrzuji mmě vedlejšíuúčinky jake máte zkušenosti s avonexem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.12.14 13:58

Píchala jsem si Rebif, obden, ale vedlejší účinky jsem měla hrozné, takže mi nakonec nasadili Gilenya (tableta 1× za 24hodin)… Už žádné modřiny, otoky, horečky, třesy… :roll: Avonex je poměrně účinný, ale mě ho třeba vůbec nedoporučily.

• Citovat
  • Upravit
1
20.9.15 19:23

Avonex - víkendy

Ahoj všichni, kteří užíváte Avonex. Chtěla bych se zeptat, jak konkrétně řešíte „víkendové nefungování“. Chodím do práce a dost mě (vlastně i celou rodinu) obtěžuje, že namísto, abych se o víkendu věnovala rodině, je mi furt špatně. Navíc nemám skoro čas na domácnost, protože řeším jenom sebe :-( Manželovi už to po těch letech začíná dost vadit, rád by se taky o víkendu věnoval svým koníčkům, o dětech ani nemluvím, to, že s nima nemůžu naplno fungovat, mě hrozně moc mrzí :-( Jak jste toto řešili? Úklidovou službou? Dovolenou kvůli injekcím? Poslední dobou čím dál častěji uvažuju o změně léku. Díky za každou radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
20.9.15 22:17

Zkus se poradit s lékařem o změně, a najít řešení. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie