Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A ta omacka byla cerstva? Kafe by melo byt stravene po pul hodine, kombinace mi neprijde nijak zavadna. ![]()
Jsem právě toho času týden doma s mladším synem, který má infekční sr*ačku. Dle pediatričky řádí jakási agresivní střevní viróza, bohužel ne ta jednodenní. Takže to prostě jídlem nemusí být. A kdyby to nepřecházelo, tak lépe k lékaři, jak vidím na synovi, podpůrnou léčbu to chtělo.
Taky bych to videla spis na nevo infekcniho, casovani je spis shoda nahod. Treba jako me prozene kdeco, ale pokud to u tebe neni bezne, zacla bych se smirovat, ze to treba jeste potrva.
Uvar si konev cerneho caje, vynech jidlo a uvidis, kdyby nejhur, tak samotny cerny caj se dobre zvraci ![]()
Holky dejte pokoj, před měsícem jsem dostávala ze střevní chřipky dceru a pak manžela…blbě mi není…no dala jsem si černý čaj, vezmu si endiaron a uvidíme…mám doma dceru, včera jí bolelo tělo, teplota, rýma, ale když jsem jí dala Ibalgin, dostala také průjem, ale jen jednou, je fakt, že se jí chtělo i zvracet, ale nezvracela…to mi řekněte, co to zase je…fakt teď před vánoci střevní chřipku nechci!!!nevím, zda je to důležité, ale první stolice u mě byla úplně normální…pak až pr…
Kombinace kafe a špaget podle mě není nic dramatického. Může to být něco jednorázového, mě se to občas stává, jednou a pak zase klid, nebo to může být viroza nebo případně i nějaká bakteriální bestie. Ta třetí se projevuje po třech dnech cca (campylobakter, salmonela), takže jestli ti bude blbě i nadále a začne ti být na zvracení, tak popřemýšlet, co si kde jedla cca před třemi dny.
Jinak bych si dala uhlí nebo smectu nebo enterol, večeři dietní a uvidíš..
Příspěvek upraven 16.12.14 v 15:38
Je fakt, že dříve se mi to také někdy stávalo, jednorázově po jídle…ale už dlouho ne…no uvidíme…
Zakladatelko, pokud to čas od času máš po jídle, zkus vypozorovat po jakém jídle to je. Můžeš mít intoleranci na nějakou složku a ta se projeví jako průjem a křeče.
Pokud to je pouze jednorázové, tak může jít i o to, že že ti to nesedlo.
Prave to resime s moji malou, ma hrozny prujem a taky mi neni moc dobre, papame ted jen caj a uvidime, treba radi nejaka ta viroza, jak jit bylo zmineno, ![]()
Kdyby to bylo kafe s mlikem a v kombinaci s rajcaty…to by melo prohnat vetsinu naroda, ne? ![]()
@Krčka píše:
Kdyby to bylo kafe s mlikem a v kombinaci s rajcaty…to by melo prohnat vetsinu naroda, ne?
to neeee, já byla typ že jsem tatranku zajídala kyselou okurkou a nic mi nebylo, teď co mi vzali žlučník a kus jater a mám nález na slinivce, tak nesním skoro nic bez prohnání, ale zase nemám problém se zácpou
taky má své výhody..a taková bábovka s kapučínem…to je fofr ![]()
Může to dělat nesnášenlivost laktózy. Kafe s mlíkem…
Laktóza je nacpaná i v párcích a sušenkách. Ale dá se to pohlídat.
Jdu pro radu, dala jsem si velké kafé latté a na to asi za půl hodiny špagety s domácí z rajčat omáčku…po pár minutách jsem dostala křeče do břicha u už jsem letěla, byla jsem 2×…jde mi o to, zda to může být nevhodnou kombinací???díky za rady…čekáme návštěvu…pardon za anonym…