Po jídle průjem - nevhodná kombinace?

Anonymní
16.12.14 14:35

Po jídle průjem...

Jdu pro radu, dala jsem si velké kafé latté a na to asi za půl hodiny špagety s domácí z rajčat omáčku…po pár minutách jsem dostala křeče do břicha u už jsem letěla, byla jsem 2×…jde mi o to, zda to může být nevhodnou kombinací???díky za rady…čekáme návštěvu…pardon za anonym…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
16.12.14 14:37

A ta omacka byla cerstva? Kafe by melo byt stravene po pul hodine, kombinace mi neprijde nijak zavadna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.14 14:40

Čerstvá…zrovna dovařená

• Citovat
  • Upravit
20518
16.12.14 14:40

Jsem právě toho času týden doma s mladším synem, který má infekční sr*ačku. Dle pediatričky řádí jakási agresivní střevní viróza, bohužel ne ta jednodenní. Takže to prostě jídlem nemusí být. A kdyby to nepřecházelo, tak lépe k lékaři, jak vidím na synovi, podpůrnou léčbu to chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.12.14 14:44

Taky bych to videla spis na nevo infekcniho, casovani je spis shoda nahod. Treba jako me prozene kdeco, ale pokud to u tebe neni bezne, zacla bych se smirovat, ze to treba jeste potrva.
Uvar si konev cerneho caje, vynech jidlo a uvidis, kdyby nejhur, tak samotny cerny caj se dobre zvraci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.14 14:51

Holky dejte pokoj, před měsícem jsem dostávala ze střevní chřipky dceru a pak manžela…blbě mi není…no dala jsem si černý čaj, vezmu si endiaron a uvidíme…mám doma dceru, včera jí bolelo tělo, teplota, rýma, ale když jsem jí dala Ibalgin, dostala také průjem, ale jen jednou, je fakt, že se jí chtělo i zvracet, ale nezvracela…to mi řekněte, co to zase je…fakt teď před vánoci střevní chřipku nechci!!!nevím, zda je to důležité, ale první stolice u mě byla úplně normální…pak až pr…

• Citovat
  • Upravit
31278
16.12.14 14:59

Kombinace kafe a špaget podle mě není nic dramatického. Může to být něco jednorázového, mě se to občas stává, jednou a pak zase klid, nebo to může být viroza nebo případně i nějaká bakteriální bestie. Ta třetí se projevuje po třech dnech cca (campylobakter, salmonela), takže jestli ti bude blbě i nadále a začne ti být na zvracení, tak popřemýšlet, co si kde jedla cca před třemi dny.

Jinak bych si dala uhlí nebo smectu nebo enterol, večeři dietní a uvidíš..

Příspěvek upraven 16.12.14 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.14 15:03

Je fakt, že dříve se mi to také někdy stávalo, jednorázově po jídle…ale už dlouho ne…no uvidíme…

• Citovat
  • Upravit
24146
16.12.14 15:08

Zakladatelko, pokud to čas od času máš po jídle, zkus vypozorovat po jakém jídle to je. Můžeš mít intoleranci na nějakou složku a ta se projeví jako průjem a křeče.

Pokud to je pouze jednorázové, tak může jít i o to, že že ti to nesedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mně se to také někdy po kávě s mlékem stává.

• Citovat
  • Upravit
8

Prave to resime s moji malou, ma hrozny prujem a taky mi neni moc dobre, papame ted jen caj a uvidime, treba radi nejaka ta viroza, jak jit bylo zmineno, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
16.12.14 15:09

Kdyby to bylo kafe s mlikem a v kombinaci s rajcaty…to by melo prohnat vetsinu naroda, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.12.14 15:15
@Krčka píše:
Kdyby to bylo kafe s mlikem a v kombinaci s rajcaty…to by melo prohnat vetsinu naroda, ne? :nevim:

to neeee, já byla typ že jsem tatranku zajídala kyselou okurkou a nic mi nebylo, teď co mi vzali žlučník a kus jater a mám nález na slinivce, tak nesním skoro nic bez prohnání, ale zase nemám problém se zácpou :) taky má své výhody..a taková bábovka s kapučínem…to je fofr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
16.12.14 16:24

Může to dělat nesnášenlivost laktózy. Kafe s mlíkem…
Laktóza je nacpaná i v párcích a sušenkách. Ale dá se to pohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.12.14 16:33

Tak co, jak je? :) doufam ze lip a ne hur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie