Léčba štěňátka z útulku

7
14.3.23 20:01

.

Hezký večer všem 🙂
Přicházím s prosbou o pomoc ohledně Aaronka. 5měsíční štěňátko ze slovenského útulku.

Abych tu nepsala slohy a došla k tomu s čím přicházím, tak vkládám odkaz na sbírku kterou jsem založila na Donio.cz , kde je vše podrobně popsáno 🐾

ODKAZ ZDE : https://www.donio.cz/…ecbu-aaronka

Děkuji všem za váš čas a za případnou pomoc. ❤️

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
20899
14.3.23 20:24

To už fakt může člověk dělat sbírku na obyčejnou veterinární péči pro psa? Tak když sakra vím, že na veterináře nemám prachy, tak si neporizuju zvíře ne? Jako toto je naprostá deb*ilita a hlava mě to nebere.

• načítám...
56505
14.3.23 20:28
@endeova96 píše:
Hezký večer všem 🙂
Přicházím s prosbou o pomoc ohledně Aaronka. 5měsíční štěňátko ze slovenského útulku.

Abych tu nepsala slohy a došla k tomu s čím přicházím, tak vkládám odkaz na sbírku kterou jsem založila na Donio.cz , kde je vše podrobně popsáno 🐾

ODKAZ ZDE : https://www.donio.cz/…ecbu-aaronka

Děkuji všem za váš čas a za případnou pomoc. ❤️

Proč si pořizuješ psa, když nemáš na jeho léčbu. Nemáš 6000 Kč? To snad nemyslíš vážně. Donio už zveřejňuje, kde co.

• načítám...
42120
14.3.23 20:28

Proč si pořizujete dalšího psa, když na něj nemáte? 8o To je hodně nezodpovědné.

• načítám...
56505
14.3.23 20:29
@Cenarius píše:
To už fakt může člověk dělat sbírku na obyčejnou veterinární péči pro psa? Tak když sakra vím, že na veterináře nemám prachy, tak si neporizuju zvíře ne? Jako toto je naprostá deb*ilita a hlava mě to nebere.

Už mi leze krkem toto žebrání na internetu. Nemá peníze a pořizuje si psa. Asi je negramotná a neví, že pes něco stojí.

• načítám...
59395
14.3.23 20:39

@endeova96 to bylo chytrý zachraňovat psa když nejsou peníze. navíc v ČR je psů v útulcích i tak dost a hned psa posílat dál :? Nový majitel nepomůže?

• načítám...
7
14.3.23 20:42

Co jiného tady čekat že 😄
Už vidím jak tady každý z vás si sedí na desítkách tisíc. 😃
Těch 6000 je jen malá část veterinárních nákladů. Úspory byly ale díky tomuhle už nejsou tak přestaňte mi všichni tak chytrý a toxický a soudit když vůbec nevíte 👍
Všechny situace jsem utáhla, ale někdy prostě už to nejde.

Nechcete přispět tak nepřispívejte, nikdo vás nenutí :ok_hand:

• načítám...
42120
14.3.23 20:47

Tos mazat nemusela, už je to citované.
:mrgreen:

• načítám...
1069
14.3.23 20:47

Minulý týden tady byla obdobná diskuze, paní chtěla taky na donio přispět na léčbu fenky. Do prd… :zed: kde to jsme? Koupím si zvíře na které nemám finance a potom žebrám na donio :pocitac:? Kde je nějaka zodpovědnost a finanční gramotnost?

• načítám...
7
14.3.23 20:48
@Havlova píše:
Tos mazat nemusela, už je to citované. :mrgreen:

Díky za postřeh🙂 tímto ukončuju diskuzi bezchybných a dokonalých lidí kteří si sedí doma na tisících peněz A neměli nikdy krizovku, gratuluju😁

• načítám...
15422
14.3.23 20:49
@endeova96 píše:
Co jiného tady čekat že 😄
Už vidím jak tady každý z vás si sedí na desítkách tisíc. 😃
Těch 6000 je jen malá část veterinárních nákladů. Úspory byly ale díky tomuhle už nejsou tak přestaňte mi všichni tak chytrý a toxický a soudit když vůbec nevíte 👍
Všechny situace jsem utáhla, ale někdy prostě už to nejde.Nechcete přispět tak nepřispívejte, nikdo vás nenutí :ok_hand:
  • načítám...
7
14.3.23 20:52
@krajta píše:
Minulý týden tady byla obdobná diskuze, paní chtěla taky na donio přispět na léčbu fenky. Do prd… :zed: kde to jsme? Koupím si zvíře na které nemám finance a potom žebrám na donio :pocitac:? Kde je nějaka zodpovědnost a finanční gramotnost?

Tak já mám tady z těch lidí jako jste vy docela dost.
Sedět a soudit umí každý😄 doteď jsem si veškerou péči za prvního i druhého psa hradila sama. Hold se občas člověk dostane do situace do které nechce.🙂
A nebudu se tady nikomu zpovídat.
Kéž by byl každý na planetě tak dokonalý a bezchybný jako vy všichni co tady komentujete🙂

• načítám...
5921
14.3.23 20:59

Tak proč to nemáš jenom na Doniu a cpeš to sem.

• načítám...
1260
14.3.23 21:31

@endeova96 Potřebuji vysvětlení. Předpokládám, že když máš staforda, tak chodíš na cvičák a ty nevíš, do jaké míry je socializovaný? U svého chocholouše vím přesně, že má rád velká plemena, nerad malá, miluje děti, bojí se koček, útočí na drobné hlodavce. Pokud vlastníš tohle plemeno a nevíš to, tak je to velká chyba. Druhá věc je, že ten veterinář je tedy zaplacený a ty vybíráš na jeho „budoucí“ léčení. ALE, protože bude v novém domově, tak za to koupíš granule svému stafordovi, nebo chceš proplatit útratu za veterináře? Tady to nemá pro mě smysl.

• načítám...
35791
15.3.23 06:54

Takže ty chceš peníze na psa, kterého vlastně nechceš a teď nevíš jak se ho zbavit, protože je nemocny? :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!