Léčba štěňátka z útulku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
.
Hezký večer všem 🙂
Přicházím s prosbou o pomoc ohledně Aaronka. 5měsíční štěňátko ze slovenského útulku.
Abych tu nepsala slohy a došla k tomu s čím přicházím, tak vkládám odkaz na sbírku kterou jsem založila na Donio.cz , kde je vše podrobně popsáno 🐾
ODKAZ ZDE : https://www.donio.cz/…ecbu-aaronka
Děkuji všem za váš čas a za případnou pomoc. ❤️
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
To už fakt může člověk dělat sbírku na obyčejnou veterinární péči pro psa? Tak když sakra vím, že na veterináře nemám prachy, tak si neporizuju zvíře ne? Jako toto je naprostá deb*ilita a hlava mě to nebere.
@endeova96 píše:
Hezký večer všem 🙂
Přicházím s prosbou o pomoc ohledně Aaronka. 5měsíční štěňátko ze slovenského útulku.Abych tu nepsala slohy a došla k tomu s čím přicházím, tak vkládám odkaz na sbírku kterou jsem založila na Donio.cz , kde je vše podrobně popsáno 🐾
ODKAZ ZDE : https://www.donio.cz/…ecbu-aaronka
Děkuji všem za váš čas a za případnou pomoc. ❤️
Proč si pořizuješ psa, když nemáš na jeho léčbu. Nemáš 6000 Kč? To snad nemyslíš vážně. Donio už zveřejňuje, kde co.
Proč si pořizujete dalšího psa, když na něj nemáte?
To je hodně nezodpovědné.
@Cenarius píše:
To už fakt může člověk dělat sbírku na obyčejnou veterinární péči pro psa? Tak když sakra vím, že na veterináře nemám prachy, tak si neporizuju zvíře ne? Jako toto je naprostá deb*ilita a hlava mě to nebere.
Už mi leze krkem toto žebrání na internetu. Nemá peníze a pořizuje si psa. Asi je negramotná a neví, že pes něco stojí.
@endeova96 to bylo chytrý zachraňovat psa když nejsou peníze. navíc v ČR je psů v útulcích i tak dost a hned psa posílat dál
Nový majitel nepomůže?
Co jiného tady čekat že 😄
Už vidím jak tady každý z vás si sedí na desítkách tisíc. 😃
Těch 6000 je jen malá část veterinárních nákladů. Úspory byly ale díky tomuhle už nejsou tak přestaňte mi všichni tak chytrý a toxický a soudit když vůbec nevíte 👍
Všechny situace jsem utáhla, ale někdy prostě už to nejde.
Nechcete přispět tak nepřispívejte, nikdo vás nenutí
k_hand:
Minulý týden tady byla obdobná diskuze, paní chtěla taky na donio přispět na léčbu fenky. Do prd…
kde to jsme? Koupím si zvíře na které nemám finance a potom žebrám na donio
? Kde je nějaka zodpovědnost a finanční gramotnost?
@Havlova píše:
Tos mazat nemusela, už je to citované.
Díky za postřeh🙂 tímto ukončuju diskuzi bezchybných a dokonalých lidí kteří si sedí doma na tisících peněz A neměli nikdy krizovku, gratuluju😁
@endeova96 píše:
Co jiného tady čekat že 😄
Už vidím jak tady každý z vás si sedí na desítkách tisíc. 😃
Těch 6000 je jen malá část veterinárních nákladů. Úspory byly ale díky tomuhle už nejsou tak přestaňte mi všichni tak chytrý a toxický a soudit když vůbec nevíte 👍
Všechny situace jsem utáhla, ale někdy prostě už to nejde.Nechcete přispět tak nepřispívejte, nikdo vás nenutík_hand:
@krajta píše:
Minulý týden tady byla obdobná diskuze, paní chtěla taky na donio přispět na léčbu fenky. Do prd…kde to jsme? Koupím si zvíře na které nemám finance a potom žebrám na donio
? Kde je nějaka zodpovědnost a finanční gramotnost?
Tak já mám tady z těch lidí jako jste vy docela dost.
Sedět a soudit umí každý😄 doteď jsem si veškerou péči za prvního i druhého psa hradila sama. Hold se občas člověk dostane do situace do které nechce.🙂
A nebudu se tady nikomu zpovídat.
Kéž by byl každý na planetě tak dokonalý a bezchybný jako vy všichni co tady komentujete🙂
@endeova96 Potřebuji vysvětlení. Předpokládám, že když máš staforda, tak chodíš na cvičák a ty nevíš, do jaké míry je socializovaný? U svého chocholouše vím přesně, že má rád velká plemena, nerad malá, miluje děti, bojí se koček, útočí na drobné hlodavce. Pokud vlastníš tohle plemeno a nevíš to, tak je to velká chyba. Druhá věc je, že ten veterinář je tedy zaplacený a ty vybíráš na jeho „budoucí“ léčení. ALE, protože bude v novém domově, tak za to koupíš granule svému stafordovi, nebo chceš proplatit útratu za veterináře? Tady to nemá pro mě smysl.
Takže ty chceš peníze na psa, kterého vlastně nechceš a teď nevíš jak se ho zbavit, protože je nemocny? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!