Sbírka pro maminku s handicapem

16.2.23 19:24

Sbírka pro maminku s handicapem

Dobrý den, Ahoj

rozhodla jsem se jít s kůží na trh a odtajňuji se, abyste měli představu, komu případně pomáháte. Kdo tady četl deníčky, (které se snažím vydávat) s názvem „Máma na vozíku“ jsem to já a jmenuji se Tereza. Se svým přítelem mám dceru Nikolku, které je za měsíc rok. Já mám diagnostikovanou dětskou mozkovou obrnu na základě předporodních komplikací a díky tomu jsem na vozíku. Moc bych si k péči o Nikolku přála přídavný elektropohon k vozíku, který by mi o mnoho usnadnil péči, protože bych byla o mnoho mobilnější. Byla na něj založena sbírka viz odkaz i s podrobnostmi o mém příběhu. Obracím se na všechny, kteří by nám chtěli pomoci sdílením, radou, či jakýmkoliv financím příspěvkem, budu opravdu nesmírně vděčná. Každá korunka pomáhá a snad pomohou i oslovené nadace.

Vážím si jakékoliv pomoci a v případě potřeby, zájmu o situaci nebo jen zvědavost se nebojte mi napsat. :) Děkuji všem a také adminům za dovolení sdílet můj příběh.

Děkuji moc

Terka s rodinou

https://www.znesnaze21.cz/…rstvi-naplno?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
16.2.23 19:41

Podala sis zadost na ZP o elektricky vozik?
Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.23 19:43

@Lucie_Sx Podala, elektrický vozík mám… jenže ten není možné převážet v autě. Je těžký a dodávku nemáme. Tento elektropohon je „pojízdný“ i autem. Jinak elektrický vozík jsem si uhradila sama za pomoci nadací, vlastních zdrojů a dobrých lidí. Dle pojišťovny nebyl nárok.

Příspěvek upraven 16.02.23 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
16.2.23 19:44
@Lucie_Sx píše:
Podala sis zadost na ZP o elektricky vozik?
Jak to dopadlo?

Ten má, ale nedá se složit do auta. Má i mechanický vozík, který složit do auta jde. Tudíž chtějí něco, co se z něj dá kdykoli sundat, aby mohli vyrazit někam dál. Píše se to v tom odkazu na sbírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.2.23 20:41
@lucad77 píše:
Ten má, ale nedá se složit do auta. Má i mechanický vozík, který složit do auta jde. Tudíž chtějí něco, co se z něj dá kdykoli sundat, aby mohli vyrazit někam dál. Píše se to v tom odkazu na sbírku.

Ok, v pohode, jen hledam moznosti.
Co prispevek na auto?
Vozit obecne vozik v kufru je opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.23 20:56

@Lucie_Sx tam je problém, že nemůžeš žádat kdykoliv, ale nárok je jednou za 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!