Léčebné kódy od A. Loyda

pavach
1.7.13 13:59

Léčebné kódy

Ahojky, nemáte prosím někdo zkušenost s knihou Léčebné kódy od A. Loyda? Nebo s metodou jako takovou? Dost mě to zajímá a ráda bych si vyměnila postřehy. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
14.1.14 10:27

Ahoj, chtěla bych obnovit toto téma. Nemáte někdo s léčebnými kódy zkušenost? Jde o léčení energií. Já jsem knížku přečetla před měsícem a od té doby to zkouším, na začátku jsem byla nadšená, protože energii jasně cítím a byla velmi výrazná, cítila jsem ji úplně jinak než reiki nebo rekonektivní energii. Toto je první léčebný systém, díky kterému jsem si za tu dobu několikrát zastavila počínající bolest hlavy, což je skvělé a věřím teda, že na tomhle léčení něco je. Moje další zdravotní problémy ale zatím nejeví žádnou tendenci se zlepšit, tak bych chtěla vědět, jestli má někdo z vás nějaké zkušenosti. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.3.14 12:30

Ahoj, také jsem narazila na tuto knihu, zatím se jí prokousávám, a co nejdříve to chci vyzkoušet. Taky budu ráda, když se někdo, kdo už má větší zkušenosti, ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.9.14 14:19

Ahoj, nějak o tom nikdo moc nepíše. Mě by taky zajímali vaše zkušenosti. Teď jsem si objednala knihu a časem chci zajít i na přednášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková