Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dorý den, nemáte někdo nějakou dobrou zkušenost s nějakým léčitelem z Ostravy, který vám pomohl s neplodností? ![]()
Ahoj, doporučuju Helenu Wojtasovou s Orlové, má mnoho zkušeností mimo jiné s léčením neplodností, počti si příběhy jejich klientů na jejich stránkách.
@Majandra Zrovna téhle paní jsem napsala včera meil, tak doufám, že opravdu umí.
@kacorax myslím, že nebudeš litovat, chodí k ní celá naše rodina a jsme spokojeni. Jinak mám kontakt ještě na jednoho léčitele, ale ten je někde od Olomouce, je prý dobrý i když já s ním nemám osobní zkušenost. Zkus paní Wojtasovou a uvidíš. Drží ti pěsti ![]()
@Majandra Ahoj myslíš, že bude vadit když v ten samý den, který jdeme na KET půjdeme k té léčitelce? Bohužel u té léčitelky jsem byla už objednaná a doktor mi řekl teprve teď kdy bude KET. K léčitelce bychom jeli až po ketu.
@kacorax Ahoj, abych pravdu řekla, tak nevím. Myslím si, že by to neměl být problém, ale asi bych ji raději zavolala a zeptala se, zda to nevadí. Přinejhorším můžeš u ní termín přehodit ne?
Léčitelům nevěřím, mám k tomu svoje důvody, jen vytahují z lidí peníze.