Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Takhle malé dítko by v sobě ještě negativní energii mít nemělo. Všeobecně dětem se zlá energie vyhýbá. Syn nemluví ani s váma? Může to mít i jinou příčinu
@Gabulle S námi mluví. Veskolce jako když přepne, nebo přesněji vypne.
Mamka chodí ke kinezioložce a přes sebe nechává pročistit i mě se synem.
Co vím, tak bráška mojí maminy to měl také. Stál u okna ve školce a prostě dokud nepřišla jeho maminka, nehnul se z místa. S nikým nemluvil, nekomunikoval, atd. Nakonec se jeho mamina musela vrátit zpět z práce a zůstat s ním doma. On školku prostě nedával.
Je to jen introvert, který bere jen menší skupiny lidí - jinak je uplně bezva ![]()
Já vím, že budu za zlou, ale rodiče zoufalí z nějakého problému dětí jsou nejsnadnější terč pro všechny možné „léčitele“ a jiné vykuky, kteří se živí svým charisma a hereckým výkonem místo poctivou prací…
Možná syn ještě nebyl na školku zralý a tohle byla jeho reakce. Pokud by byla možnost, zůstala bych s ním doma, pokud ne, zkoušela bych hledat školku s menším kolektivem, kde by se učitelka mohla věnovat synovi víc individuálně.
Nebo se zkusit domluvit s ředitelkou a sehnat synovi asistentku.
Myslím, že takto malé dítě svým chováním volá o nějakou pomoc s něčím, s čím se neumí vypořádat.
Napadl mě elektivní mutismus…jedná se o poruchu, kdy dítě z určitého svého vlastního důvodu nekomunikuje s vybranými lidmi…často jsou to učitelky ve školkách, školách…tohle vyloučili? Myslím, že toto ale řeší psycholog
Hodně štěstí ![]()
@Bibi239 Naprosty souhlas
Ted se do me asi hodne hodne lidi pusti, ale pro me jsou vsichni „lecitele“,homeopate a podobni alternativci jen podvodnici
Neni snadnejsi korist nez zoufaly rodic…
A jak se chová v jiných dětských kolektivech? Myslím na návštěvě u Vašich známých s dětmi nebo na hřišti…
Tak zrovna kineziologie mi jako takové šarlatánství nepřijde. Ona to dělá i spousta psychologů nebo i psychiatrů. Zvolila bych někoho s takovouto specializací, ne jen paní, která si jen udělala kurz. Myslím, že ublížit to nemůže a spousta lidí s tím má dobré zkušenosti. Já byla se synem právě kvůli mluvení. Jako on pokroky dělá, nevím, nakolik je to kineziologií. Každopádně mně to prospělo velice (ve vztahu k synovi a jeho nějaké potenciální diagnóze).
Jinde se chová jak kdy, jak s kým. Někde je největší extrovert. A jinde naopak těžký introvert. Prostě jak mu to sedne. A když mu to nesedne, tak s ním nic nehne.
Tohle není úplně kineziologie. Jmenuje se to magic nature. A paní to i vyučuje. Tak by to neměla být jen nějaká nadšenkyně, co si zaplatila kurz.
Kineziologie jsem zkoušel jednou, když bylo malýmu 8 měsíců. Doporučila mi to fyzioterapeutka, u které jsme cvičili vijtovku. Druhý den jsem špinila. Ale žádný posun u malýho jsem neviděla.
@March7 Jenže i kdyby to byl selektivní mutismus, tak ve čtyřech letech se to podle mě neřeší. Napíšou citlivý přístup a trpělivost a nazdar. Byli jsme u víc doktorů a mě přijde, že ve 4 letech stanoví diagnózu, řeknou víc se mu věnujte a to je všechno. Protože 4-leté dítě nespolupracuje.
No promiň, ale v tomto souhlasím s manželem, nešla bych do toho. Já mám taky jedno dítko trošku „jiné“, byli jsme i u psycholožky. Má rovněž určité projevy aspergera ale není to tak hrozné. S věkem je to lepší a lepší…
Paní co pracuje s negativní energii? to jste se všichni zbláznili?
Ahoj, uvazuju o odblokovani syna pomoci paní, která pracuje s negativními energiiemi. Dblokovani by bylo přese me. Ale mám strach, abych mu tím ještě víc neublizila. A navíc nevím, zda to dělat za manzelovymi zády. On by s tím asi nesouhlasil.
Jde o to, ze syn ve školce cely rok nekomunikoval a stranil se děti. Autismus ma vyloučeny. Je tam náznak aspergera, ale když už tak by to bylo jen malinko. Byli jsme u víc doktoru, ale nikdo to nepotvrdil. Je to jen podezření.
Chci mu pomoct, alebojim se, abych to ještě víc nepos… A nemám si o tom s kým promluvit.