Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobří/výborní léčitelé v naší historii byli a jsou. Bába radnická (Božena Kamenická), Jindřich Paseka, Kafka, Mikolášek, páter Ferda a další. Vím o těch, kteří žijí, se třemi jsem v kontaktu. Jeden je současně i lékařem, ale momentálně na tom sám není dobře, je mu už přes 80. Kontakty dávat nebudu, protože to nechtějí, lidi by jim utrhali ruce. Kdo se ale zajímá, sám si kontakt dohledá, jako jsem pátrala já. Co můžu ofiko doporučit, je třeba obrátit se na Českou psychoenergetickou společnost, která je pokračováním laboratoře prof. Kahudy a tam jistě sdělí kontakty, nebo doporučí. Pak vím o jednom léčiteli, kterého ale nemám osobně vyzkoušeného. Má web, jmenuje se Miroslav Krsek.
Neznáte léčitele v okolí Olomouce nebo Brna, jsem vážně nemocná, léčím se deset let. Doktoři do mě pořád řezaji, ale nepomohli mi. Budu ráda za kontakty ![]()
@Anonymní píše:
Neznáte léčitele v okolí Olomouce nebo Brna, jsem vážně nemocná, léčím se deset let. Doktoři do mě pořád řezaji, ale nepomohli mi. Budu ráda za kontakty
Ahoj, je mi líto, co tě potkalo. Napiš mi SZ. ![]()
@Pan Svobodomyslny píše:
Jeden se jmenuje Pisařík a proslavil se hned po revoluci.
Stojí ti to za to?
Z mých osobních zkušeností by ti šla zjevně hlava kolem.
@MartinaCV to nepochybuji. Mě celkem stačí i to, co čtu tady. Trochu legrační, ale spíš víc smutné..
@Anonymní píše:
Neznáte léčitele v okolí Olomouce nebo Brna, jsem vážně nemocná, léčím se deset let. Doktoři do mě pořád řezaji, ale nepomohli mi. Budu ráda za kontakty
Napište mi SZ.
@Pan Svobodomyslny píše:
@MartinaCV to nepochybuji. Mě celkem stačí i to, co čtu tady. Trochu legrační, ale spíš víc smutné..
Já jsem v kontaktu s lékařem, který je současně i vyhlášeným léčitelem, má zkrátka mimořádné schopnosti. Na Známý lékař je o něm popsáno několik stran 100% hodnocení, kdy ho lidi považují za zázrak. Obrací se na něho i další lékaři. Nevím, jestli je tu druhý takový. Tím bych to uzavřela, tvůj pohled je naštěstí jen tvůj.
@MartinaCV píše:
Já jsem v kontaktu s lékařem, který je současně i vyhlášeným léčitelem, má zkrátka mimořádné schopnosti. Na Známý lékař je o něm popsáno několik stran 100% hodnocení, kdy ho lidi považují za zázrak. Obrací se na něho i další lékaři. Nevím, jestli je tu druhý takový. Tím bych to uzavřela, tvůj pohled je naštěstí jen tvůj.
Můžu prosím vědět jméno tohoto lékaře?
@jannina1 píše:
Zkuste pani napsat SZ, vzhedem k tomu, jak se nekteri tady stavi k lecitelstvi, tak to tady nema ani cenu psat… ![]()
@jannina1 píše:
Omlouvám se, ale je mu už 80 a jsem ráda, že mě ještě vzal. Kdybych napsala jeho jméno, valná většina témat tohoto serveru se zastaví a lidi by ho zničili. Zkus zapátrat sama. Nápověda: existuje firma, přes kterou ho lze ještě kontaktovat prostřednictvím online poradny. Je to MUDr. Není z Moravy, je z Čech. Víc nemůžu, omlouvám se. ![]()
@MartinaCV píše:
Omlouvám se, ale je mu už 80 a jsem ráda, že mě ještě vzal. Kdybych napsala jeho jméno, valná většina témat tohoto serveru se zastaví a lidi by ho zničili. Zkus zapátrat sama. Nápověda: existuje firma, přes kterou ho lze ještě kontaktovat prostřednictvím online poradny. Je to MUDr. Není z Moravy, je z Čech. Víc nemůžu, omlouvám se.
Napsala jsem Vám SZ.