Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Léčím boreliozu a chlamydiozu klasicky antibiotickým protokolem u MUDr. Klubala v Praze. Znepokojuje mě ta únava, která i po skoro 11 měsících vydatné léčby nechce mizet. Pár lepších dní v měsíci je, ale málo, tak 3-4. Ani tehdy nezvládám běžnou činnost. Předtím jsem byla aktivní sportovkyně, milovala jsem život, užívala si každý výlet do hor… najednou totální troska. Skolilo mě to velmi rychle. Rodina se s tím trápí a finančně jsem závislá na nich (rodiče, prarodiče) a dost se upínají na různé alternativy - zprvu jsme zkoušeli plazmový generátor, poté akupunkturu, byliny, infuze vitaminu C, odblokovávání kyvadlem na dálku…nic z výše uvedeného mi nepomohlo. Nyní zas jsme dostali kontakt na tuto paní - ta kyvadlem diagnostikuje a doporučí, co užívat (je to od jakéhosi finského klubu) - já už jsem skeptická, každý sliboval uzdravení za pár dní a nic. Někdo zkušenosti s paní Karnetovou? Je v Pardubicích.
Po 11 mesicich vydatne lecby bych byla zhuntovana taky.
Na lecitele bych se vyprdla, evidentne to nefunguje.
Deprese je vyloucena?
Kyvadlo na dálku? wtf? nevěřím, že normální lékař sliboval uzdravení po pár dnech u takové nemoci…ale tak vyhazovat za podvodníky se dá donekonečna…kyvadlo mám když tak…
@mroe píše:
Po 11 mesicich vydatne lecby bych byla zhuntovana taky.
Na lecitele bych se vyprdla, evidentne to nefunguje.
Deprese je vyloucena?
Když mě neléčili vůbec, bylo to tak 150× horší, ani ruce nešly zvednout. Tohle když člověk nezažije, neuvěří. Ano, depresi v žádném případě nemám, mám obrovskou chuť do života, kterou jsem vždycky měla, jen fyzicky není teď možné cokoli. Psychiatr skutečně porvrdil, že jsem psychicky ok. Vím, že tahle nemoc je na dlouhou trať, to většina lidí teda v rozlezlém stadiu tak až po roce léčby začala být fyzicky líp na tom. Psychiku na nás zkoušejí státní lékaři, nechtějí to léčit dýl jak 3 týdny nízkými dávkami, což ani u mne nemělo efekt. Ale rodina prostě důvěřuje a upíná se na tyto léčitele apod., nemohu jim vymluvit, že to je podle mne nesmysl.
@ovatar píše:
Kyvadlo na dálku? wtf? nevěřím, že normální lékař sliboval uzdravení po pár dnech u takové nemoci…ale tak vyhazovat za podvodníky se dá donekonečna…kyvadlo mám když tak…
Taky mne to netěší, když diagnostikovala tím kyvadlem, vyšla jí u mne chudokrevnost a to mámpotvrzené, že nemám dokonce dvojími testy z krve, což je podle mne větší důkaz. Ale když oni říkají „musíme vyzkoušet všechno“ a já nedovedu vysvětlit, že na všechno nebudeme mít ani finančně ani organismus to nedá. Ale doufala jsem, že někdo napíše, že má zkušenost (pozitivní či negativní)
Paní mi bohužel nepomohla. Nenašla třeba ani, že mám něco s hormonama.