Helmifit - užívání, vedlejší účinky

20
14.4.17 19:28

Helmifit - užívání, vedlejší účinky

Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s užíváním Helmifitu? Jde o bylinný extrakt na čištění střev. Prý se při něm objevují silné vedlejší účinky, tak se raději ptám. Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6538
26.7.17 18:21

Ahoj, obnovuji, nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
26.7.17 18:26

Pokud máte na mysli Helmifit od firmy Naděje, tak žádné vedlejší účinky jsem u něj ani u žádných jiných kapek nezaznamenala. A to s nimi pracuji několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
26.7.17 18:34

Děkuji za odpověď. můžu se ještě zeptat, na alergologii mi byla zjištěna alergie na pelyněk, ale žádné projevy v přírodě nemám, mohl by to být problém při užívání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
27.7.17 07:36

No tak to Vám neřeknu, ale reakce by být mohla. Zkusila bych pár kapek a čekat, jakVaše tělo zareaguje. Pokud bude vše ok, postupně bych přidávala počet kapek dle reakcí těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
27.7.17 07:49

Děkuji. Užívám zatím dle návodu, ale dnes teprve druhý den, tak uvidím. Hodně na tuto „léčbu“ spoléhám, tak nějak cítím, že by to konečně po letech mohlo být ono, protože se cítím dobře, tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
1.8.24 23:05

Dobrý večer, chci se zeptat na zkušenosti? Byl mi doporučen. Tak asi vyzkouším. Jak dlouho se bere? Pomohl vám? Zkušenosti prosím 🙏děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.5.25 05:32

Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu. Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim. Vermox bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/vermox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková