Ledňáčci - TP 1/2019
- Otevřená skupina
(Další) skupinka pro maminky s TP 1/2019. :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Plesss ted ale co je lepší?
já si říkám, že nemá smysl se z tohohle stresovat..stres přijde, hned jak se druhé narodí
. Jestli to bude poporodni blues jako s první, tak to bude mazec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Plesss já jsem teď vzhledem k nevolnostem moc společenská nebyla, tak to ani nebyl takovej problém
já to úplně nedokážu říct, žijeme v uk, tak nevím, jestli je to tu o hodně jiný, než v ČR. byla jsem na normálním prvním scanu u svojí midwife, kde mi napevno stanovili termín na 20.1., mám fotku a tak, a v pondělí půjdu ještě na screening, kde budou koukat na šíjový projasnění a brát mi krev… na to musím do nemocnice
ještě nabízí nějaký další testy z krve, ale na to jsem nešla s první dcerou a nepůjdu ni teď.
to je asi ta kombinovanost, že jo? ta krev a utz?
@Kamik28 ahoj!
politovávám, mně už se konečně dělá trochu líp, ale doteď to byla hrůza. držím palce, ať se nevolnosti brzo rozptýlí.
S rodičema je to těžký, mužovi jsou taky docela dárečci. Vadí jim na nás a našem způsobu života úplně všechno. Ale tak snad je představa vnoučete obměkčí a budou se radovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak břicho ještě moc nemám, jak jsem hodně zvracela, tak jsem nepřibrala… ale očekávám že brzo vyskočí, s druhým je to prý rychlejší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EscapistV jojo to je to kombinovaný, žijete v UK? Jaký jsou doktoři? Porodní sál ????
Budou ti říkat už pohlaví? Ty ho vlastně nechceš říct ne?
Já Teda doufám že mě to ten příští týden řeknou ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kamik28 nemá přesně tak, já to dřív řešila, a řekla jsem dost. Nezajímá mě co si o mě ostatní mysli kord tchyně. A všemu co řekne se můžu jen smát ![]()
- Citovat
- Upravit
@EscapistV já mám fakt brutálně malý bříško, ale máš pravdu říká se, že u druhého to je rychlejší.
- Citovat
- Upravit
@EscapistV souhlasím je to s prarodicema těžký. Navíc jsou silné věřící, což by nevadilo, kdyby nám tu víru, tak nacpali. Tvrdí totiž, že dítě, které se narodí do nesvazku manželského je spratek a to když jsme slyšela, tak se mi svírá kudla v kapse..jinak je skvělý, že už je ti lépe. Konečně si to třeba taky začneš užívat
s druhým je to o dost rychlejší mi přijde teda. Pupik roste jako blázen. Se děsím co budu dělat v posledním mesici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Plesss jj, já jsem tu už přes deset let.
teďka prý bylo ještě na pohlaví brzy, posledně nám to nabízeli říct až nějak kolem 20tt. Rozdíly moc nevím jen co vidím kolem tady na emiminu tak mám míň kontrol, než holky, hlavně jako druhorodička. Ale já taky nejsem ideální příklad na tohle, máme soukromý pojištění a dost si toho platíme sami, co vím od britských kamarádek tak NHS, jakože státní zdravotnictví, je pro matky dost hrůza. Já chodím od začátku ke svojí midwife, co jsem měla i u první dcery, a spolu se domlouváme co a jak. Tak držím palce ať vám vyjde to, co chcete víc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EscapistV no tak to máte jiný to je pravda, my jsme se teď s přítelem odstěhovali k Berounu, ale k doktorce stále chodím tam kde jsem bydlela dřív, takže mě taky zná. Ví co a jak a může bejt i u mého porodu. Tak uvidíme ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kamik28 snad to bude tak, že vyskočí hodně ze začátku a pak už to bude pokračovat jen pozvolna
tyjo, to jsem myslela že už snad dneska ani není… bych vraždila, kdyby tohle řekli o mejch dětech.
Vůbec se nedivím, že tě to štve. Můj muž je jedináček a jeho rodiče mu vyčtou úplně všechno, že nevystudoval to, co chtěli, že se odstěhoval do Londýna, že si našel ženskou z východu, že jsme je nepozvali na svatbu… to je teda ale trochu otřáslo, a teď máme řekla bych chladně korektní vztahy. Oni jsou strašní studení čumáci, když muž vykládá o svým dětství, je mi někdy do breku. nechápu, jak z něj mohl vyrůst tak skvělej člověk s takovou výchovou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Plesss to je fajn, mně to hrozně psychicky pomohlo, vědět, že mě zná, ví, co chci a nechci. Rodila jsem jenom s ní a s mužem a bylo to fajn - na porod teda.
Tak bych byla ráda, kdyby to tak bylo i teď. Je to teda ale docela drahý no, bohužel za jakoukoliv individuálnější péči si prostě musíme zaplatit.
Jo a na strie mám Bio-oil a šípkovej olej, zatím se teda ještě moc nemažu, jak mi bylo zle tak jsem byla ráda, že se aspoň občas osprchuju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EscapistV hele tak to máš stejně jako já ???? to nebylo možný jak mi bylo zle, včera po dlouhé době jsem byla schopna fakt úplně všeho.Presne tak, je to lepší když ti doktorku už znáš.
A můžu se zeptat, kolik cca platíte?
- Citovat
- Upravit
@Plesss píše:
@EscapistV hele tak to máš stejně jako já, to nebylo možný jak mi bylo zle, včera po dlouhé době jsem byla schopna fakt úplně všeho.Presne tak, je to lepší když tu doktorku už znáš.
A můžu se zeptat, kolik cca platíte?
- Citovat
- Upravit
@EscapistV ty bydlíš kousek od Berouna? Já taky
můžu vědět, kde? Přítel má zase dalších 5 bratru
. A rodiče jsou moc fixovany na můj vkus. Taky nechápu jak můžu mít tak super chlapa, když vyrůstal tak jak vyrůstal..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- JochovaZ , 14.3.23 04:29
- Lizina001 , 6.2.22 13:37
- Roxi2 , 26.5.21 10:05
- Luna111 , 3.9.20 11:55
- wally188 , 5.8.20 20:50
- Nová máma , 29.6.20 06:50
- SuJa , 8.6.20 16:28
- klaruska7 , 28.5.20 17:53
- Shaminka , 15.5.20 16:02
- Megginka 01 , 14.1.20 13:05
- Veverka10 , 6.12.19 10:01
- luscil , 18.11.19 14:04
- Aďa 1980 , 16.11.19 07:40
- Mama_ter , 12.11.19 11:15
- Markét9327 , 9.11.19 17:27
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Velikost fontanely u 4 měsíčního miminka
- 5.5.26 07:17
- Anonymní
- 1
Jít na potrat s špatným vztahem?
- 5.5.26 07:01
- arinecka
- 13
Je mi 18 a udělala jsem si test
- 5.5.26 07:37
- inkakřivák
- 7
Sporťák a 3 měsíční miminko
- 5.5.26 05:31
- Lily-of-the-valley
- 6
Klasická školka/speciální
- 4.5.26 22:11
- Annie999
- 1
Kulhání z ničeho nic
- 5.5.26 06:23
- Hojuza
- 8
Nabízím oblečení pro miminko - holčička
- 4.5.26 20:50
- Jennifer Bibiana
- 1
Berete někdo progesteron dlouhodobě na...
- 4.5.26 20:29
- suzka1
- 1
Jak poznat šikanu?
- 4.5.26 22:05
- Anonymní
- 39
FOTO: Náhlá vyrážka na bříšku a zádech
- 4.5.26 20:37
- Grety
- 5
Nové příspěvky
Hlídání od prarodičů - jak často?
- 5.5.26 07:47
- Alušáček
- 60
Jarní čtenářské bingo 2026
- makyna22
- 113
Je mi 18 a udělala jsem si test
- Pamina
- 8
Slovní fotbal č.2
- 5.5.26 07:45
- Adull
- 20539
Co dnes vaříte?
- 5.5.26 07:43
- Betty MacDonald
- 65036
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 5.5.26 07:42
- inkakřivák
- 145
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 5.5.26 07:39
- Edna-Bedna
- 3539
Nevěra manželek
- 5.5.26 07:39
- Muž 1.2
- 735
Interrupce Žatec - zkušenosti
- 5.5.26 07:38
- Lemrucha
- 4
Doplatek alimentů - voják