Ledňáčci - TP 1/2019

• Otevřená skupina

(Další) skupinka pro maminky s TP 1/2019. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
13.7.18 08:58

Jeeee pardon..teď koukám, že je to jiná uzivatelka od Berouna.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
13.7.18 16:48

@Plesss jo, konečně ty nevolnosti trochu ustupujou. :) Jestli to bude jako s minulým těhotenstvím, takž by mi tak příští týden mělo přestat být špatně, tak si držím palce :D Hlavně už se těším až nebudu pořád tak unavená, chceme jet i na dovolenou, tak abych to zvládla. Už si nepamatuju přesně kolik to celkem minule bylo, ale něco přes pět tisíc liber.

@Kamik28 nee, já ne :D ty kráso, to máte hodně příbuznejch :D Já mám jen bráchu, se sestrou se moc nestýkáme, a manžel má akorát jednu sestřenici, takže jsme spíš samostatná jednotka :D Ale tak aspoň budeš mít dycky hlídání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.7.18 16:52

@EscapistV hlídání právě vůbec nemam ani mít nebudu :lol: bydlíme ve Středočeském kraji a oni jsou všichni že severu Čech takže se vidíme jen pri nějaké oslavě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
13.7.18 18:59

@Kamik28 to jsem já :lol:

• Citovat
  • Upravit
Plesss
13.7.18 19:01

@EscapistV tak to ti tiše závidím, už nezvracim a neboli žaludek. Ale zato mě busi srdce o sto šest, návaly, a pocit na omdlení :?
Také jsme chtěli na dovolenou, ale tu jsme museli zrušit, protože v té době mi vůbec nebylo dobře, jedeme jen do Německa do toho aquaparku.
Tyjo tak to platíte dost :oops:

• Citovat
  • Upravit
15
13.7.18 20:09

@Plesss vím vím..pak jsme si to pozorněji přečetla..a kde bydlíš?bychom někdy mohli dát i srazik s dětma?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
13.7.18 20:11

Bydlíme v Králův dvůr. Bydlíme tu 2 měsíce, a co vím tak je jedno hřiště u Lidlu :lol:

• Citovat
  • Upravit
603
16.7.18 20:31

@Plesss no to je taky výborný, to tě lituju :) my jsme teď u bráchy, tak se válím ve stínu u bazénu a trochu odpočívám, s dovolenou uvidíme v srpnu. Je to hodně peněz, ale je to za celé těhotenství, midwife je mi kdykoliv k dispozici na telefonu, chodí ke mně domů a v podstatě musím k nim jen na utz, dělá mi plán na míru podle toho jaká vyšetření chci a jaká ne, je se mnou u celého porodu, pomáhá mi pak s kojením a dochází k nám domů ještě pár týdnů potom kontrolovat hojení i miminko. :) Tam to bylo dražší, protože jsem musela být v nemocnici přes noc a platili jsme nadstandard za extra noc. Měla jsem problém s odloučením placenty, tak jsem nemohla hned domů. Ale platíme dobrovolně, můžeš mít i porod zadarmo, pokud jsi na NHS (státní péče)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
16.7.18 20:39

@EscapistV tak to máš hustý, takovou péči bych si taky nechala líbit. Tady se někdo má, valí si šunky. Taky chci. Příště mě zábal do kufru :lol:

• Citovat
  • Upravit
603
17.7.18 03:53

@Plesss asi jsem to zakrikla, místo odpočinku je naše slečna půl noci vzhůru a řve. :zed: před chvilkou konečně usnula, jenže já už neusnu, samozřejmě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
17.7.18 12:31

@EscapistV a copak bylo s malou? To máš jako já, pak se těžko usíná

• Citovat
  • Upravit
67
9.11.18 17:46

ahojky maminky :srdce: TP máme 13.1 :srdce: je tu někdo z okolí Praha západ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
9.11.18 19:15

Ahoj vítám tě. :dance:

• Citovat
  • Upravit
67
9.11.18 19:19

Ahooj :kytka: děkuji za přivítání

• načítám...