Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jedeme na víkend na Pálavu, chystáme se i do Lednice, Valtic. Kam poradíte zajít na dobré jídlo. Uvítáme i typy na výlet - méně známá místa než zámky
Jedeme s dvouletým synkem
Děkuji!
Neni tam nekde takova zajimava restaurace na fare? ![]()
Myslim vesnice Klentnice…ale bylo tam dost plno (v lete), asi to bude chtit najit kontakt a hodit rezervaci…
Ted je tam dost prazdno, V Cafe Fara v Klentnici. Ted jsme tam byli:) plno maji jen kdyz je teplo. Dobra restaurace je U Tlustých
Anonymně prosím, jinak smazat. Nechci spojovat nick s bydlištěm. V Lednicic víc doporučuju hospůdku U Korunky, výborné jídlo, fajn prostředí, mnohem příznivější ceny, než u profláknutých Tlustých. Cafe Fara- taky přemrštěné ceny.Ve Valticích se dá najíst v restauraci Valtická rychta nebo v hotelu Besední dům, event. restaurace AlBERO nebo U Kapitána. Jinak dle toho kdy pojedete- pokud bude teplo, ve Valticích je od Reisny do Rakouska Barfussweg(stezka bosou nohou),v Lednici je Salma- agrotusristická farma, kde můžeš krmit zvářata atd…
@Anonymní píše:
Anonymně prosím, jinak smazat. Nechci spojovat nick s bydlištěm. V Lednicic víc doporučuju hospůdku U Korunky, výborné jídlo, fajn prostředí, mnohem příznivější ceny, než u profláknutých Tlustých. Cafe Fara- taky přemrštěné ceny.Ve Valticích se dá najíst v restauraci Valtická rychta nebo v hotelu Besední dům, event. restaurace AlBERO nebo U Kapitána. Jinak dle toho kdy pojedete- pokud bude teplo, ve Valticích je od Reisny do Rakouska Barfussweg(stezka bosou nohou),v Lednici je Salma- agrotusristická farma, kde můžeš krmit zvářata atd…
Super, díky moc, takhle nějak jsem si to představovala, od místního obyvatele, děkuji!
@Lychee13
To se mně právě nezamlouvá, četla jsem recenze a prý se hodně pohoršili…navíc prý nemají rádi děti, někdo si stěžoval…máme živé dítě, tak mám strach, aby nebyl problém, navíc ceny mi nepřijdou už tak úplně super ![]()
@mandarinkapomeranc píše:
@Lychee13
To se mně právě nezamlouvá, četla jsem recenze a prý se hodně pohoršili…navíc prý nemají rádi děti, někdo si stěžoval…máme živé dítě, tak mám strach, aby nebyl problém, navíc ceny mi nepřijdou už tak úplně super
Tak nevychované děti nemá rád nikdo.
Mají tam super dětský koutek a jídlo podle mě výborne a ráda si za kvalitu připlatím. ![]()
Doporučuje restauraci U Tlustých, byli v Ano, šéfe! a vaří opravdu skvěle. Mají tam i dětské menu a taky dětský koutek.
@mandarinkapomeranc Hlavne ne restaurace primo u zamku Lednice ![]()
Ve Valticich byla super pizzerka Tri Gracie http://www.pizzerie-tri-gracie.cz kousek od zamku ![]()
@Lychee13
Nevychované? Psala jsem, že máme dvouleté dítě… Dívala jsem se na nabídku jídelního lístku a jídla 300 Kč a výše… možná až nebudu na rodičovské dovolené…ted se mi o tom může bohužel jenom zdát..
@mandarinkapomeranc jestli si uděláte výlet do Mikulova, tak vyhledejte trošku zastrčenou restauraci hotelu Tanzberg. Stojí to za to, jídlo výborné, je to Ihnačákova restaurace, děti jim tam nevadí, naopak - mají tam speciální dětské menu, děti vyfasují dárkové balení pastelek a velký list s omalovánkami a úkoly.. Byli jsme spokojení, ale teda odpovídá tomu i cena (nemají tam menu za stovku
) ![]()
@mandarinkapomeranc píše:
@Lychee13
Nevychované? Psala jsem, že máme dvouleté dítě… Dívala jsem se na nabídku jídelního lístku a jídla 300 Kč a výše… možná až nebudu na rodičovské dovolené…ted se mi o tom může bohužel jenom zdát..
Kdo psal, že zrovna ty más nevychované díte?
Myslela jsem to tak, že když tam mají velký dětský koutek, tak asi děti rádi mají. Pokud jim tam nějaké nevychované dítě lítá pod nohama a ruší ostatní, tak ty nemá rád nikdo.