Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Mjau Zní to zajímavě, ale je to „recept“ na žlučníkové kameny
Navic jsou vsechny prispevky v diskusi psane stejnym stylem, podle me jsou podvrh.
Příspěvek upraven 06.02.15 v 16:15
Mě se moc nepozdává ani samotná metoda, ale nebudu kritizovat něco, co nemám přečtené dopodrobna.
Uvítám návrhy na ledvinové kameny:-)
A nejaky ten kamen se ti podarilo vymocit? kdyby se dalo zjistit z ceho je, mozna by se dalo nejak poradit… Mozna by se to dalo zjistit i z rozboru moce…
@mroe Ano podařilo - rozbor bude hotový nejdřív na konci března - taky jsem se na to dnes ptala… Ostatní kultivace a rozbory krve mám negativní
Snad mi řeknete byla jsem v úterý u lékaře palilo mé při močení a trochu bolela ledvina ten mi řekl že z ledvinou nic nemam že je to bolest od močáku napsal atb. jenže mé ta ledvina začala šíleně bolet nemúžu sedědet, ležet no prostě nic nevim zda jít na urologii nebo to nechat
Týden je tomu, co jsem měla ledvinovou koliku a kamínek byl vypuzen z ledviny. Bohužel teď je malý kousíček nad močovým měchýřem, údajně dle CT, ale nemůžu ho už asi 3. den vymočit. Máte někdo s tímto zkušenost. Hrozí mi operace?
Děkuji.
@ostrožka píše:
Týden je tomu, co jsem měla ledvinovou koliku a kamínek byl vypuzen z ledviny. Bohužel teď je malý kousíček nad močovým měchýřem, údajně dle CT, ale nemůžu ho už asi 3. den vymočit. Máte někdo s tímto zkušenost. Hrozí mi operace?
Děkuji.
Otazka je, co myslis tou operaci. Operace jako takova ne, ale mozna ho stahnou cystoskopicky.
Holky od října lítám jenom po doktorech s ledvinovou kolikou
bolesti mám jak kdy, někdy týden nic a někdy zase 14 dní v kuse polykám algifen ![]()
Mám obě ledviny plné kamínků 3-4mm dr tvrdí že takhle malé kameny nemůžou bolet a taky že je nemůžou nijak odstranit, co tedy dál? Bolesti mám na levé straně od žeber až do genitálu
Nemůžu přece pořád lítat po doktorech a trpět bolestí, člověk nemůže pak vůbec normálně fungovat, už jsem byla nucená jít na neschopenku protože v práci jsem to nedávala ![]()
Ahoj všem,
dlouho jsem váhal, jestli to sem napsat, ale když vidím, kolik lidí se tu trápí s ledvinovou kolikou, nedalo mi to. Sám jsem si tím peklem prošel – stenty, narkózy a nekonečné bolesti, které se pořád vracely. Doktoři mi říkali, že mám ledviny jako kamenolom a prostě se s tím musím smířit.
Jsem technik, tak jsem se na to začal dívat jako na „ucpané potrubí“ a hledal jsem, jak ty kameny reálně zlikvidovat, ne jen tlumit bolest léky. Po dlouhém testování jsem dal dohromady konkrétní postup a jednu metodu, díky které jsem už přes rok úplně bez kamenů a bez jediného záchvatu.
Protože se mě na to známí pořád ptali, sepsal jsem to do krátkého srozumitelného návodu (krizový plán na 48h, co přesně pít, co vyhodit z jídelníčku a jak to zastavit hned v zárodku). Pokud to někomu z vás pomůže vyhnout se nemocnici tak jako mně, budu rád.
Tady to najdete: https://technikpetr.gumroad.com/l/pdfdn
Držte se, vím, jak to bolí!
Petr