Kýla po císařském řezu

284
27.3.10 08:14

???kýla???

před dvěma týdny jsem „prodělala“ císařský řez, máme zdravou holčičku :pankac: , ale pořád mě dooost bolí břicho, někdy vstávam 10min z postele :zed: … nahmatala jsem si bulku velkou cca 1cm, 4cm nad jizvou, v místě je i modřinka… může to být kýla? nevím jestli řešit hned nebo počkat přes víkend- máte někdo zkušenost??? dík za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51750
27.3.10 08:21

No může to být asi cokoliv, ale co tak třeba nějaké srůsty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
27.3.10 09:40

muže to být od hematomu, jak používaly háky apod kuží je proste hematom..časem se stratí, ale muže to být v oblasti kolem pupíku i ta kýla..težko říct, skoč k dr, a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.3.10 13:35

podle popisu bych to tipovala taky na hematom, ale kýla v jizvě to být taky může, spíš mě k tomu hematomu vede ta modřina, někdy se vstřebá a někdy se může vyprázdnit přes jizvu, ale pokud máš pochybnosti, tak si po víkendu dojdi k dr., nebo aspon zavolej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
27.3.10 14:15

eeevooo já měla takovou bulku taky, přímo pod jizvou a ještě kousek nad. Časem zmizela sama. Ještě bych počkala pár měsíců. Když jsem šla na kontrolu po šestinedělí, tak jsem to doktorovi říkala, jízvu prohlídl a říkal, že počkáme až přijdu za půl roku na kontrolu a pak se uvidí. Po půl roce to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
27.3.10 18:35

díky za rady všem!
lleennttiillkkoo takový info se mi líbí!!! v pondělí radši zavolam dr, ale doufam že to taky samo zmizí už nechci žádný řezánííííí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí