Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
před dvěma týdny jsem „prodělala“ císařský řez, máme zdravou holčičku
, ale pořád mě dooost bolí břicho, někdy vstávam 10min z postele
… nahmatala jsem si bulku velkou cca 1cm, 4cm nad jizvou, v místě je i modřinka… může to být kýla? nevím jestli řešit hned nebo počkat přes víkend- máte někdo zkušenost??? dík za rady ![]()
muže to být od hematomu, jak používaly háky apod kuží je proste hematom..časem se stratí, ale muže to být v oblasti kolem pupíku i ta kýla..težko říct, skoč k dr, a uvidíš
podle popisu bych to tipovala taky na hematom, ale kýla v jizvě to být taky může, spíš mě k tomu hematomu vede ta modřina, někdy se vstřebá a někdy se může vyprázdnit přes jizvu, ale pokud máš pochybnosti, tak si po víkendu dojdi k dr., nebo aspon zavolej
eeevooo já měla takovou bulku taky, přímo pod jizvou a ještě kousek nad. Časem zmizela sama. Ještě bych počkala pár měsíců. Když jsem šla na kontrolu po šestinedělí, tak jsem to doktorovi říkala, jízvu prohlídl a říkal, že počkáme až přijdu za půl roku na kontrolu a pak se uvidí. Po půl roce to bylo v pohodě.
díky za rady všem!
lleennttiillkkoo takový info se mi líbí!!! v pondělí radši zavolam dr, ale doufam že to taky samo zmizí už nechci žádný řezánííííí ![]()